Förvirring i samhäll

Gårdagen började 08,15 med nationellt prov i engelska, temat var gendergap. Det gick sådär, kommer i alla fall få G. Den slutade lite tidigare än väntat, vi hade engelska b sista lektionen så alla sket i den.

Just nu sitter jag och käkar frukost vid Paulines data, fralla med oboy! Bo sitter och stirrar bakom mig i hopp om att få en bit :p Har just skrivit ut anteckningarna till provet vi ska ha idag. Kommer bli så fail på mig, ingenting av de senaste veckorna har hängt ihop i den här kursen. Är helt förvirrad. Ni får höra hur det gick senare idag. Ha det king!

Dagens I-landsproblem

YO! Idag slutade jag tidigt så det var på dirren hem och bada med mina nya fotbollsskor för att dom ska passa min fot, men just nu sitter dom som jäkla träskor. I-landsprobelm? Hehe ska snart dra på träning, hoppas på tre-lags-principen(ni i laget vet). Lungt tror jag nog att det blir i alla fall. Efter träningen ska jag hem till Egon, kolla på project runway och försöka "plugga" till Engelska nationella som vi har imorgon båda två. Dagen imorgon kommer vara lång.. från 08.15 till 16.35. Onajs. Vi ses imorgon, peace out!