Jag vill shoppa

Ska hoppa in i duschen, sen hem till egon.. mår bajs! Ska se om jag orkar ta mig till vårdcentralen imorgon. Skulle egentligen boka tid idag men unge herr egon glömde ringa och väcka mig så det blev inget. Hatar vårdcentralen. Vill heller åka med nicole till sickla haninge centrum imorgon som vi planerat, söker omkring på nätet och hittar massa grejor jag vill ha men ni får vänta tills imorgon med att se vad jag har med mig hem.

Hoppas att den här natten blir lika lugn.

Nu vill jag ha rediga skor

Eller rediga och rediga, dom måste ju vara snygga också. Har hittat ett par på din sko (bilden under) som kanske kan tillgodose mitt behov av skor som klarar av hösten, men även en runda på krogen. Jag har aldrig gillat vinter/höst skor men just nu finns det sjukt många kängor och stövlar som är riktigt läckra. Ska försöka komma iväg med nicole i veckan och shoppa lite (väldigt lite).. måste köpa ett busskort också så jag kan ta mig till jobbet på torsdag och fredag - om jag blir frisk det vill säga. Jag vill också redan nu bunkra upp med nya sköna koftor, gillar inte det heller men nu får det vara nog med att gå runt och frysa hela jäkla tiden. Den här hösten ska jag välkomna med öppen famn!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, även fast jag otroligt nog lyckades sova hela natten så är jag hängig och trött. Vi hörs later.

Ingen fotboll denna vecka

Hatar verkligen att vara sjuk, uuuusch. Räknar med att jag inte kommer sätta en fot på IP den här veckan tyvärr..

Matchen igår gick som väntat, jag började dock på bänken men kom in i andra halvlek för att sätta dit två snygga mål. Vi vann med 6-0 men fyfan vad dåligt vi spelade. Stackars egon som jag släpade dit, han skulle bara kolla på första halvlek och så fick jag inte ens spela och så va det skit.

Ska smsa tränarn nu och uppdatera hur det är.