Knyta slirre?

Hallojsan!

Igår var det lite stormigt när vi kom hem - och då menar jag inte med vädret utan med bilen. Det var så att nicki och freddie skulle komma och hämta mig och egon från båten, när vi äntligen skulle bege oss hemåt så startade inte biljäveln så vi satt där och väntade på en bärgningsbil i ungefär en timme kan jag tro. I kylan. Utan värme i bilen. Två och en halv timme senare var vi hemma.

Just nu sitter jag och försöker lära mig att göra slipsknutar. Hehe det går bra, håller på att skriva ut bra bilder och så. Ikväll är det fira jimmy som äntligen fyller 18 som gäller. Först är det middag hos honom sen hem till mig för att föra och sedan är det bar femtio4! Nej nu måste jag återgå till mitt arbete som hemmafru. PUSS!

DJ Linnori catches up

Hallå hallå! Sitter på gotland och målar naglarna! Vad händer där hemma, är det shopping på g eller? Imorgon är det dags för mig och egon att åka hem till sthml igen, men innan det så ska vi till visby och SHOPPPPPPPA!!! Längtar som fasiken till imorgon men undertiden jag har varit här har jag blivit förälskad DJ Hero som jag totalt äger på (ok jag kör på lätt men vafan).. nu ska jag kolla lite bloggar och så, catch up. Vi hörs imorgon när jag kommer hem! Lots of Love

Shoppa åt mig med

Urrrrrk vad jag är trött. Ska bara borsta tänderna och fixa lite till sen kommer egons familj och hämtar mig.. suck så trött jag är. Pallar ens inte leta upp åksjukebanden eller tabletterna. Ska sova på båten.
Vi hörs när jag kommer hem, ha det bäst de närmsta dagarna och shoppa järnet!