Usch och blä!

Det här har jag gjort i stora drag hela mitt lov, pluggat.. det känns så värdelöst men måste stå ut sista nu, den sista jobbiga månaden sen kommer det vara chill och skivor! Lärarna har planerat efter festerna och därför lagt in de flesta prov i början av året, otroligt smart! Snart är det jag, min studenthatt och brudarna på flaket ♥ Hoppas inte allt för många studenter har behövt plugga som jag detta lov, nu ska jag lägga mig och fortsätta kolla Lets Dance och ta mig en bit Lindt choklad, dansa in i duschen och sedan hem till min bäbis, ha det guld alla läsare!

Spekulationer och analyser

Sitter och pratar med min kära fotbollskamrat, nära vän och trogna läsare Caroline om vilka som ska få spela i starten på söndag. Mycket spekulationer och smarrig information cirklar omkring. Det pratas i laget om de nya spelarna och tränarna, hur deras uppläg ser ut och vilka krav dom ställer på oss. Jag har hört många olika åsikter om vad som just nu pågår, det är många som ligger på kanten. Som det ser ut nu så består hälften av det kallade laget (tills på söndag) av enskede spelare och därför diskuterar jag och Caroline om tränarna (som faktiskt kommer från enskede) kommer starta med det ursprungliga laget, blandat eller deras gamla spelare. Kommer bli spännande på söndag när vi får veta vad som händer, jag själv kan inte vänta! Är taggad och spänd.

Här är upplägget tills på söndag, vi är 17 kallade varav 2 målvakter.
Vi börjar med samling 10.00 då vi har teori i 45 min, sen är det dags att byta om och träning/uppvärming som uppskattas ta 90 min och efter det är det match i 90 min. När matchen är klar har vi utvärdering och ska analysera hur matchen har gått, detta tar ca 30 min.
Alla de spelare som inte startar samt de som inte är kallade ska göra en kortare analys av första halvlek. I andra halvlek ska de som inte spelar löpa.

Han är tillbaka i mina öron

Denise spelade denna låt för mig för en tid sen, jag tyckte den var sådär men nu är det den som är etta på min lista. I somras fanns det ingen annan som Justin, han var den enda jag lyssnade på och jag kunde alla låter utantill. För snart ett år sen stod jag i globen med tårar i ögonen när min livs kärlek gjorde sina moves på scenen, kommer fasiken aldrig glömma känslan jag kände av att andas samma luft som honom. Just när jag lyssnade på honom som mest försvann han, inga nya låtar i sikt men plötsligt uppstod han igen, men nu vid sidan av Madonna. Den stora hiten 4 minutes fanns kvar länge på topplistorna men jag kände aldrig att det var riktigt Justin, det var mer den 50-åriga Madonna som hoppade omkring i utmanande kläder och sjöng med sin inte allt så smickrande röst. Jag gillade den från en början men sen vart det för mycket. Nu är han tillbaka med denna sång med T.I vid sin sida - helt rätt! Lyssna nu och njut för det här är Justin.

T.I feat Justin Timberlake - Dead and gone