Underbar dag

Dagens äventyr var en liten tripp ut till havet med min älskade pojkvän, Denise, Nicole och Freddie. Låg och stekte medan de andra larvade sig vid vattnet och spelade kort. Några kapitel i den sista Harry Potter och Dödsrelikera blev det, om jag inte ska sova hos Egon ikväll ska jag nog sluka några till, mjao! Snart är det fasiken premiär, HP och Halvblodsprinsen ♥ kan inte vänta. Dock så hoppas jag att den här är bättre än de andra filmerna, som ni kanske inte vet så byttes det regissör efter de två första filmerna och efter det har jag inte varit allt förtjust i valet på scener. Det riktiga "trollkarlskänslan" är borta. Äsch ni fattar inte (Jennifer och jag är dom enda!).. haha jaja nog om min favorit Harry. Ha en skön kväll och njut av det härliga vädret.
Puss!

Får det vara lov med lite variation?

Hammarby är så jävla kassa, man är ju inte ens stolt över att kalla sig bajare. Kanske borde bli mer neutral eller heja på dom som leder som när man var liten. Ni såg ju bara fotbollen igår, skit skit skit rakt igenom. Nog om fotboll.

Ni läsare blir bara fler och fler nu, känns mycket skönare när jag inte skriver konstant för det blir bara tråkigt. Funderar på att ändra innehållet i bloggen, lite mer blandat och inte bara fotboll och Egon. Vad tycker ni om det? Ska också fixa med layouten när jag har orken! Nu ska jag logga in på wow, imorgon är det nog dags att åka till den stora staden och försöka fixa ett nytt bankomatkort eftersom en bankomat käkade upp det precis innan skivan. Love you guys!
Lite kärlek från skivan, ni är king allihopa tjejer!