Dead n' gone

Jag och egon kom just hem från thomas, mys mys var det. Nu ska jag bränna en bob m skiva och sen är det krypa ner i sängen med egon som gäller. Kanske duscha innan, dono. Vi hörs på söndag när jag kommer hem. Önska mig lycka till! ♥

New dress is coming up!

Godmorgon bästa läsare!

Idag väntar det roliga grejer, ska till staden med nicki och kolla runt lite, hon ska också göra en grej som jag inte är säker på att jag får publicera. Hon borde ringa mig snart. Så jäkla härligt väder ute så man kan ju hitta på vad som helst! Nästan.

Juste! Fick en snilleblixt igår när jag skulle sova, jag har kommit på en ny klänning som jag bara måste sy till egons student! Den kommer bli riktigt snygg, dock vet jag inte vilka färger jag vill ha på den, det var de som höll mig vaken lääänge.. Ska försöka hitta ett ljust tyg, förmodligen enfärgat. Min förra klänning visste jag exakt vad jag skulle leta efter men nu var det tvärnit. Ska såklart ta med mig nicki eftersom hon hjälpte mig sist. Hon är expert på att hitta grymma grejer.

Ikväll ska vi till thomas och fira jean som fyller år idag, vi ska grilla och njuta av sommaren.. hoppas att det håller sig bara och att det inte blir som igår när vi stod på planen. Ska dock hem tidigt eftersom det är gotland som gäller imorgon! Nej nu ska jag ringa och terra nicki, eller börja göra mig i ordning, städaren är i mitt rum :0 jaja, puuuuuss!