restless

Åkej, jag skulle gått och lagt mig för typ tre timmar sen. Fastnade på lite olika bloggar. Kollade min egen och bestämde mig för att bygga om - igen. Kollar också efter jobb.. har fått mina fasta tider på coop! Wiho trodde jag men 08.30-11.30 varje måndag = 12 timmar. 3 timmar i veckan är det jag har fått. Great. Ska snacka med nya chefen på måndag när jag ska jobba mina TUUUNGA 3 timmar. Tinis, I envy u.

Imorgon är det ungdomsmottagningen som gäller. Mina minipiller håller på att ta slut, lika bra att bunkra upp. Sen ska jag försöka tvinga pappa att övningsköra med mig. Ska nog försöka fota allt jag shoppat också. Det kommer bli en lång dag. Nej nu ska jag släpa mitt kalla arsle till sängen och slockna. Satsar på fem minuter.

mama, mama im coming hoooome

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallo sweden.

Shit vad kallt det är. Shit shit shit. Jag sitter och laddar över bilder från alla kameror till datan. Miljoner bilder så det tar ju ett tag, har inte ens kommit halvvägs och jag har redan hunnit läsa alla bloggar i världen. Ska hoppa in i duschen och sen åka till alper med egon för att hälsa på lite, kolla läget liksom. Annars idag är det inte så mkt som händer, träning ofc. WIIIIIIIIHHHO. Längtar efter mina svettiga benskydd, skeva fotbollsskor och tjejerna. Madde, skitunge, varför skadar du dig hela tiden, blir ledsen. 

In i duschen nu och värma mig, egon blir otålig när jag bara sitter vid datan. Palla! Aja, hörs senare ♥