I ♥ USB-minnen

Kom just på en sak, alla mina bilder som försvann när min data kraschade är borta för gott. Jag skojar inte. Kanske hälften av dom finns på ett usb-minne och några finns här på bloggen men resten är borta. Jag vet att det var sådär två månader sen men vafan kom och tänka på all bilder jag hade på mina älskade böcker. De här är de enda som finns kvar. Fem av femtio bilder. Känns inte najs alls. Men nu gäller det förstås inte bara bilder på mina sablarns böcker utan också på egon, vänner osv. Ja, minnen helt enkelt. Som tur var fick jag ett usb-minne av thomas i julklapp!

Thai mat med T

Kom just hem från en riktigt trevlig middag med thomas. Vi åkte till forum och käkade thaimat, det är verkligen inte min typ av mat men det slank ner även fast jag inte var hungrig. Thomas älskar thaimat. Så jäkla skönt att ha någon att prata med som förstår allt, ALLT och är på samma sida som en själv. Ja, precis som en bror ska vara.

Ska bara dyka i ett par mjukisar, gå upp och hämta juice eller mjölk och sen slänga mig ner i sängen för att kolla på project runway. Trodde att nicki skulle vara hemma till sju men jag kan ha fel. Vi brukar kolla tillsammans. Får väl lov att köra solo ikväll om hon inte är snabb nog att komma hem.

Jag funderar på att ha en liten frågestund snart.. vet dock inte hur många som är intresserade?


Batman & Catwoman

Ska snart dra till friskis å träna. Börjar med 30 min löp och sen är det corepass(!?). Vi slapp alltså löpa utomhus idag på grund av kylan (oh yes yes yes). Skönt att jag har hela dagen framför mig när träningen är slut.. eller ja den är slut vid tre men vafan. Har varit vaken sen 10 också.

Runt middagstid ska jag och thomas till forum och käka tacobar och thaimat. Perfekt. Thomas är verkligen räddaren i nöden och oj vad jag har längtat till i februari då massa nya filmer har premiär som vi ska se. Nog om detta, ska packa ner löpardojorna och dra!