Hello allihopa! Igår var det shopping på...

Hello allihopa! Igår var det shopping på Ikea som stod på schemat (jag hann sy lite på morgonen så min nya sarong/strandklänning är klar). På Ikea skulle hjärtat införskaffa en gardinstång, taklampa, lakan och en spegel men vi kom hem med följa de; spegel, bokhylla/hylla, matta, lakan, en planta och en fin kruka, taklampa, ljus + fat, två små hyllor samt en sak till hans garderob. Så igårkväll var det pyssel, pyssel, pyssel. Ett antal svordommar, okej, ganska många svordommar var vi klara vid kanske halv tio då vi dro hem för att sova hos mig :) juste efter Ikea käkade vi på kinan men familjen, käkar resten av maten nu på lunchen. Slutar 21.20 idag och börjar jobba 10 imorgon, lagom kul helg men fan har ju en timlön på 210 spänn också. Idag 8 h och imorgon 7 h. Riktigt fränt om ni frågar mig, allt handlar om att bita ihop. Jag biter ihop jävligt hårt. Det var allt för nu tror jag, ska fixa bilder på egons rum när allt är klart, har lite smågrejer att fixa. En gardinstång + gardiner bl.a. Puss

Alone

Snacka om mys. Igår var det wipeout med malin och egon. Thomas kikade förbi. Egon gick och la sig, jag och malin gick och la oss. Vi sov sött tills ovädret drog in, lite scary. Imorse blev det en lång frukost men skitsnack med malin sen kom thomas och hämtade henne och jag gjorde mig redo för att vandra hem i mina gummistövlar.

Skulle ju träffa kim nästa vecka men vi bokade om så lite senare idag ska vi shoppa tyg :D wiho. Hela dagen imorgon kommer det vara sy, sy, sy. Ska ta tag i mig själv och sy en byxdress. Jag ska göra det! Ska fixa lite grejer nu och sen bär det av mot sickla!

My new passion

Åh vad jag längtar till nästa vecka! Då kommer bobo hem som igår åkte till umeå med fotbollslaget. När hon kommer hem är det leka fotograf som gäller, så fort solen tittar fram ska hon få ta på sig mina klänningar som jag sytt och agera modell! Ska också träffa storasyster Kim och köpa tyg, hon vill också ha en fin klänning. Tror jag ska avancera och köpa ett snyggt tyg och göra en byxdress. I know. Det kommer bli sjukt svårt. Haha men hur ska man lära sig om man inte testar?

Så vad händer nu? Jag är som vanligt på väg till jobbet. Jobbar 10.15-19.15. Onajs som faen.. Den tiden är värst, mitt i allt, man hinner inte göra någonting på hela dagen. Men det hindrar inte mig inte! Ikväll kommer malin över och slaggar :D ska bli mys mys. Saknar lilla malin. Träffade henne och thomas igår förresten när det var shopping i forum och sickla. Var där med nicki och barndoms kompisen Linn. Linn K. Där lunchade vi med carro och shoppade skor!

Vilket bra inlägg tror jag! Hoppas ni gillart! Nu får ni ha en grym dag så ska jag jobba arslet av mig och tjäna stålar <3