Bla bla bla

Sådär, nu har jag varit på jobbet där vi fick påsklunch samt i centrum med älskling, köpte åt honom en skitsnygg tröja som han hittade själv. Den liknar en grå som han redan har men den här är mer algfärgad. Sitter och knaprar i mig godis fast egentligen måste jag packa mina skolgrejer och saker till egon och duscha. Pallar inte göra någonting av det! Haha härligt lat man får vara! Tog ut cash för att lägga i "sparburken" till turkiet också!! Känner mig riktigt bra! Ska ta ut mer när jag får lönen från alper också. Tänkte klippa mig nu i april med jag ska vänta tills efter egons skiva.. åh.. kommer inte ihåg när den är men vafan. Är det någon som vill ha biljetter så hojta till. 

Innan jag går till skolan ska jag förbi i centrum för att ta farväl av mina sköna anna. Kommer inte fixa med bilderna från tallinn idag eftersom jag åker hem på dirren till egon (alltså efter skolan) så det får jag fixa imorgon. Ni får ha det grymt så hörs vi ♥

..

Godmorgon. Kom hem från träningen för ett tag sen, den var tydligen bara en och en halv timme lång idag. Har slängt i mig lite mat och fixat i ordning frukost tills imorgon eftersom jag är så jävla lat att jag inte orkar göra det på morgonen. Ändå så börjar jag nio. Ska hoppa in i duschen nu, imorgon är det jobb, träffa anna och plugg som gäller. Hörs!

My life in a nutshell

Yo guys.

Vaknade vid 11 hos egon, drog mig upp och satte av hemåt. Ska precis gå ner på rummet och plugga järnet. Snackar med jennifer på msn så det är inte så lätt att dra sig. Ikväll är det träning. Fan vad jag inte har mkt att skriva om. Imorgon ska jag jobba 9-14 och efter det ska jag träffa anna innan hon ska åka till egypten i en vecka! Ska få ett usb-minne med alla bilder från tallinn så om ni har tur så kommer dom upp imorgon innan jag ska till skolan. Ska också ladda upp alla långa videoinlägg också, eller ja, dom som är "bra".. hehe..

Ska nog fråga pappa om vi kan dra och övningsköra lite innan träningen, skulle vara kul att komma igång med skiten. Talk to you later.