borta bra men hemma bäst

img_9426 (MMS)

Solen skiner här också! Har packat upp nu, det är otroligt hur lite plats mina grejer tar! Är självklart glad över detta :) har också pysslat med lite annat, bla så har jag måttat hallen och liknande för att kunna fila på inköpslistan, det är mycket som stryks och läggs till. Ååååhhhh det är helt underbart att bara sitta här i soffan och glo, finns så mycket att kolla på! Jag kan inte vänta tills hallen och vardagsrummet är klara! Kommer bli bäst! Köket däremot kommer bli ett senare projekt, rätt så mkt pengar behövs för att göra det vi vill med det så köket får helt enkelt vänta. Kommer väl påbörja det projektet om en månad eller så. Vi får se, vi får se. Nu ska jag nog springa ner till Vi för att köpa lite käk. Puss

im not a fool today

Godmorgon mina härliga läsare! Utanför mitt fönster försöker solen lura mig att det är varmt, men den här gången ska jag inte gå på det! Jag ska ha min nya skinnjacka och en fet halsduk när jag ska åka till lägenheten. Önskar att jag hade vantar men dom är ju självklart redan i örby. Hoho ska ta med mig kameran idag och ta några grymma bilder. 

Har inte så mkt att skriva om! Kommer mest bli mobilbloggande idag btw. Har varken data eller internet där borta så ni får nöja er utan roliga inlägg. Vi hörs senare nu måste jag klä på mig, det är ju svinkallt!