deathly hollows

Igår efter jobbet var det mys. Egon kom och hämtade mig, väl hemma så fick jag låsa in mig på toaletten för att Egon skulle fixa överraskning till lilla mig, hatar påskägg men jag fick ett ändå trots att jag har sagt att jag inte vill ha nått.. Hatar påskägg. Men nu msåte jag fixa ett till Egon och hur i hela friden kommer jag hinna med det innan måndag? Its not gonna happen. Juste, jag fick den senaste hp filmen (blueray), massa chokladpopcorn och 'presentkort' så jag kan köpa ett par skor som jag så jättegärna vill ha. Sen var det mys med läsk, godis, chips och ostbågar :) kollade på en halvtimme av filmen men sen somnade egon i mitt knä. Han somnade vid elva, jag gick och la mig tre. Imorse drog han hem tidigt, han och hans familj är just nu på Gotland. Saknar honom redan.. Jag tror det kommer bli en lång helg då jag ser fram på tre stängningar i rad, inte det roligaste.. Speciellt när jag tycker det är obehagligt att jobba i bagis och att åka hem därifrån så sent. Plus att spökena här hemma vill döda mig. Hahah larvig jag är.

Min data är fortfarande inne på lagning så det blir inte så mkt bloggande eftersom jag hatar att göra det på min iphone. Blir nog mer till helgen då jag tänker våldgästa hemma hos mamma. Hejsvej

april,

18 april för att vara exakt. Jesper, min lillebror, fyller år idag. Grattis. Vad fick han av mig och egon, cash så att han kan skaffa ett nytt acc och flytta över några gubbar. Hur najs? Jättenajs. Annars då? Min data är på lagning, jag ska få ett nytt anställningsbevis med flera timmar. Wiho, det är jag mest glad över. Att bli uppskriven.. att få ett bevis på att jag SKA jobba si och så många timmar i veckan, det är värt.

Tänkte slänga in en planering på denna vecka men eftersom jag sitter på morsans data så får det bli en enkel sådan.

Måndag: Träning, 17.30-19.30. Sova över med carro, kolla på sagan om ringen
Tisdag: Leka med carro. Träning 18.15-20.30. Sova med egon
Onsdag: Jobb, 17.00-21.15. Sova med egon
Torsdag: Egon åker till gotland. Jag är helt ledig
Fredag: Jobb, 17.00-21.15
Lördag: Påsklunch i tyresö. Jobb, 16.00-21.15. Förmodligen sova i tyresö.
Söndag: Jobb 16.00-21.15