trött chey

Hello. Upptagen tjej här. Har flyttat och jobbat. Tagit körkort. Jag har gjort mycket på en vecka, nu är allt mitt ute från örby och står och skräpar i älta tillsammans med maggan alla grejer, hon ska flytta och packa sina grejor nu i slutet av veckan så just nu bor jag i en väska. 

Imorgon jobbar jag 09.00-18.00 sen ska vi ut med jobbet, litet kalas för våran kära linnea som ska lämna landet för att flytta till danmark, för kärlekens skull. Romantiskt, galet. Jag vill att hon ska stanna, kommer sakna henne på jobbet, hon är en av dom som gör det kul att gå till jobbet.

Frågan är nu om jag ska sova hos egon eller här hos mamma. Tror fan att det blir hos egon.. skulle behöva åka till älta och hämta kläder, glömde ju bort att vi skulle ut efter jobbet. Buuu! Har sunkiga kläder och converse, inte okej. KUL! Jaja.. jag hämtade ut mitt körkort idag, det är hemskt fult men det är bra. Gillar. Nu vet ni att jag lever.


morrn

Godmorgon! Snart sticker jag till bussen, kommer inte bli så mycket bloggande resten av veckan eftersom den ska tillbringas i tyresö. Har dock min telefon som jag kan uppdatera med men vi får se hur det blir med det. Ha en grym helg (och onsdaf, torsdag).