au naturale

Hej allesammans. Känner mig jävligt uttråkad och trött. Helt hundra procentigt tpl. Nästan. Egon är alltid upptagen på mina lediga helger. Lite tröttsamt eftersom jag har typ en i månaden. Den här är inte ens hel. Längtar tills imorgon efter castingen och när jag har fått lite grejer överstökade, då när allt är klart får jag träffa tilde igen. Jag får nästan en klump i magen varje gång jag kollar på bilder på henne. Saknar henne hela tiden.

Såhär på kvällen efter jobbet har jag träffat moa en snabbis, vi stack och solade. Haha. Blekfisar vi är. Har saknat min moa också, hon är ute på äventyr. Nej vad säger ni.. har tappat mina prigles (chipsen inte röret) i golvet två gånger. Börjar bli trött.. Ska hoppa in i duschen och sen sova, uppstigning tio imorgon för att preppa.

love you 2 the moon and back

Har fått inbjudan till dopet av lilla tilde, om ungefär en månad ska vi befinna oss i tyresö kyrka. Letade som en galning efter en doppresent (ja jag hade redan bestämt vad hon skulle få) igår kväll och hittade tillslut den perfekta lilla berlocken, ska bara fixa en kedja sen är det klart!

Hon ska inte få någon traditionell gåva som en sked eller en sparbössa utan det här är någonting som verkligen är jag. Ett smycke som representerar mig.

casting

Godmorgoninlägg igen. Hej, godmorgon. Mysigt väder idag. Så jävla synd att man inte äger något paraply bara.. Sitter och surplar i mig lite iste och käkar en bar. Min aptit är borta. Usch. Vill inte äta någonting. Men att dricka går bra..

Fick jävligt bra nyheter igår, pauline har fått vip-pass till castingen på lördag så vi kommer slippa stå i kö hela dagen och hon kommer få en finfin goodiebag. Score! När hon var med i modelljakten så var vi ju där typ hela dagen och då hamnade hon i topp fem. Hoppas det går vägen idag, då bär det av till malmö.