just another day- the saturday edition

Tjenare. Ännu en lördag på coopsoffan. Har varit en riktigt chill arbretsdag med mycket att göra. Jag får styra och ställa precis som jag vill. Det är mycket folk. Kan inte folk åka iväg på sin semester?

Igår blev det grillning med ältafamiljen. Efterrätten blev jordgubbar, körsbär, glass och "kladdkaksmuffins". Smarr. Kollade på breaking dawn, strax över elva kröp jag ner i sängen och somnade som en stock.

Idag är det shoppa shorts till egge som gäller, måste bara hem först och ta på mig anständiga kläder. Efter shoppingen blir det god mat och sen slagga!

summer?

Hej kompisar. Har varit full rulle hela dagen igår och idag. Äntligen helg. Not. Jobba som fan ska jag göra den här helgen. Vill att det ska bli tisdag för då har jag en helt ledig dag. Hur underbart? Ska vara ledig nästa helg också men tror knappast att det kommer förbli så. Garanterat en dag av de två kommer jag att befinna mig på coopen.

Men men, nog om det tråkiga. Igår var vi och käkade tapas, inte allt för gott men man fick ju träffa alla syskonen inklusive pojkvänner, väldigt sällan det funkar att alla vi "stora" träffas då det är jobb och plugg hit och dit. Ytterst trevligt må jag säga. Kom dock hem lite för sent.

Nu ska jag gå ner och göra en tzatsiki, noppa jordgubbar och tvätta körsbär. Hörs senare dudes. Btw. Körde på endast shorts och skjorta idag när jag drog till jobbet, vågat.

my personal lifesaver

Efter all blekning och misshandlande av mitt hår så har jag först och främst beställt hem kosttillskott som ska vårda håret (och naglar) och göra det starkare. Hoppas att det fungerar, enligt recensionerna på hemsidan, yves rocher, så ska detta verkligen göra skillnad. Får hålla tummarna. Om det nu funkar så lovar jag att länka. Annars förlitar jag mig på min vanliga hårinpackning från loréal. Anti breakage. Helt seriöst, innan jag började med det schampoot och balsamet så tappade jag fruktansvärt mycket hår men efter två veckor med just anti breakage så slutade jag nästan helt och hållet att tappa. Dessutom testade jag under någon vecka ett annat schampoo och då direkt började jag tappa håret igen. Nu tänker jag aldrig mer byta. This is the one and only.