livet på landet

Men tjjjaaaaaaa bloggen. Sitter framför en sprakande brasa igen. Pyromanen i mig vaknar till liv här ute känns det som.. Nej att sätta igång och laga paj låter vettigt, mamsen ville göra det igår natt men icke. Ska dessutom göra två stycken så nu jävlar.

Hörs senare guys.

//

Ligger i soffan uppe på landet, brasan i brand.

farväl usla dag

Hej bloggen. Ligger i sängen och ältar denna dag, denna morgon. Det blev inget körkort idag. Tre av oss fyra som körde kuggade på samma sak.. Suger lite, hade dock varit värre om det bara var jag. Men men, what 2 do. Ska nog satsa på nästa års A2 körkort istället för att jaga tid någonstans i Sverige i oktober.

Har också flytt i tankarna (flytt som i flytta inte fly), fast det är väl samma sak. Akelius lägenheter strömmar in men har bara fått ett erbjudande. Nästa vecka får jag veta mer. Nu, mer än någonsin, skulle det kännas skönt att ha bara mitt. Bara mitt och bara egons. Tillsammans.

Annars då? Har packar väskan för två övernattningar på landet med massa kollegor. Hejåhå vad kul vi ska ha. Vi sticker direkt efter jobbet imorgon. Klockan fyra.