MY BABY BROTHER

Efter att ha stått och valt ut klänning i flera timmar har jag bestämt mig för att inte dra på skivan. Jag pallar helt enkelt inte. Stress och skit. Istället kommer lillebror sebastian hit efter jobbet och dödar en film. Känns bättre. Plus att det precis började hagla här, toppen. Och där var det över. Haha det var en jävla sommar skur. Han knappt avsluta meningen. Känner mig fortfarande sliten mellan valet att stanna hemma eller festa, imorgon kommer jag känna att jag gjorde rätt val. Man ska fan sköta sitt jobb. Det kommer flera fester.

Nej nu ska jag sticka till jobbet, pallar inte sitta här och häcka. Robin och jag får dessutom hänga i någon timme idag @ work. Det gör mitt liv lite lättare.


2 DO OR NOT 2 DO

Hej och god förmiddag. Lite dålig uppdatering igår men jag tror ni överlever. Igår efter att vi hade bytt däck på bilen (läs:egonbyttdäckpåbilen) så stack vi hem och lagade mat och kollade på prison break tills det var dags att sticka ner till träningen. Vi var 6 stycken. Men träningen var helt okej, körde lite skott osv. Jag som är så klantig har dragit på mig en sträckning så jag fick agera målvakt i slutet av träningen.

Hem från träningen, duscha, kolla prison break, leka med mobilen, somna klockan ett.

Just nu sitter jag bara och velar över om jag ska hänga med på pojkvännens brors skiva ikväll. Jobbar ju till kvart över nio så jag vette fan.. stressa och skit. Plus att då kommer jag inte kunna ta bilen till jobbet eller köra bil imorgon. Hej blåstester liksom. Jag får helt enkelt se hur jag gör. Men just är jag så inte taggad. Nu måste jag få i mig lite frukost.

HOW I ACTUALLY LOOK ON MONDAYS

Japp, det är såhär jag går klädd när jag är hemma hela dagarna. Sköna byxor och tjocktröja. Nu ska jag gå ner och ta en knäckemacka med antingen saltgurka eller keso.. eller en av varje.