godingar

Godmorgon. Om bara ett litet tragiska jag åka till jobbet och slita. Lördag. 12-21. Inte mitt favoritpass om man säger så, längtar tills jag kommer hem.. Då ska jag leka med min nya platta! Mihih.

Blev bjudna på kräftskiva av tottcam tidigare i veckan och igår var det dags. Det var min fjärde och förmodligen sista skiva för i år. Så himla mysigt! Dessutom har dom fått ordning på bastun där hemma så vi tog en liten omgång. Tråkigt nog var vi tvungna att åka hem vid halv tolv så jag kunde få lite skönhetssömn.. Vacker blev jag ju dock inte efter den här natten. Är trött och grinig. Vill bara ligga i sängen och kolla på film. Aja PUSS

samsung galaxy tab 2 10.1

Hej bästisar! Ännu en natt med gapande jävla grannar. Suck. Ni anar inte hur mycket jag vill flytta till hus. Med minst 300 meter till närmsta granne så jag slipper. Okej. Fuck that shit. Orkar inte.

Tidigare i veckan kom jag fram till att jag inte ska köpa en bärbar speldator utan jag ska vänta tills vi flyttar och då köpa mig en finfin stationär. MEN. Någonting vill jag ha eftersom jag inte orkar sitta vid datorn för att skriva ett blogginlägg.. Blogg.se appen fungerar ju men det blir så plottrigt på lilla iphone 4a. Så nu har jag bestämt mig för en surfplatta. Har gjorde för- och nackdels lista och kommit fram till att jag ska ha en Samsung galaxy tab 2 10.1 med 16gb minne. Den jämförde jag med underbara lilla ipad mini.

Om jag hade massa pengar att slösa så hade jag valt en ipad mini med 64gb och 4g för 5000:- men istället körde jag på samsungen som har 16gb inbyggt och sen kan du lägga till 32gb i form av minneskort (redan beställt) och den gick på ynka 2000. Alltså. Samma minne, men det skiljer 3000 spänn på skiten. Fast nu har jag också valt bort 3g/4g. Det var ett av de kämpigaste besluten. MEN. När kommer jag använda plattan? Hemma. Jag åker ju sällan tåg eller buss så jag är egentligen inte i behov av att ha yttligare ett abonnemang utan jag kan nöja mig med att surfa här hemma på wifi från vårat bredband. Dessutom - när jag är på resande fot (som tex asien) kommer jag mest använda den för att kolla på film och serier. Om jag vill koppla upp mig så finns det, på i stort sett alla hotell vi ska bo på, wifi. Annars funkar internetdelning med iphonen också.

Robin har rekommenderat den här plattan eftersom han har den föregående modellen (som jag har fått pilla på). Han är supernöjd så jag hoppas även jag blir det. Egentligen är det ju inget måste för mig att ha en surfplatta men det kan vara en kul grej och därför har jag inte heller överdrivet stora krav. Processor, kamera och sånt är inte lika viktigt som att det finns stort minne så jag kan få plats med serier och filmer.