the silmarillion

I lördags när jag kom hem från jobbet hade egon köpt två stycken presenter, ena var väl till oss båda och den andra var till mig. Först ut var ett monopolspel, wow edition. Hur coolt som helst, vi spelade genast en omgång och även fast egon hade köpt både orgrimmar och stormwind så kickade jag hans ass. Mihi. Present nummer två var en bok jag har spanat in enda sen vi såg nya hobbitfilmen. The silmarillion. Det är en bok som handlar om tiden i middle-earth innan hobbit och sagan om ringen utspelar sig. Det är egentligen inte bara en bok utan det är flera "historier" samlade tillsammans.

sista dagarna 2013

Hej gott folk. Det har tagit typ en evighet att komma in på blogg.se. Fattar inte vad det är för fel på min dator.. det kan vara för att vi är typ hundra pers som är uppkopplade på det trådlösa nätverket.. men vad vet jag.. Så vart var vi, jo juste, NY VECKA. Ledig måndag, så himla gött innan ett jobbmaraton på åtta dagar. Egentligen skulle vi hem till totte och camilla ikväll med dom är sjuka så det blev tyvärr inställt. Veckans schema har ni här nedanför.

Idag är det jimmys födelsedag (grattis bästa ♥) och det betyder att det är nyårsafton imorgon. Det känns verkligen inte som det. Förra året festade vi till det riktigt ordentligt men lusten är verkligen inte desamma i år. Moa har köpt en klänning, själv vet jag inte vad tusan jag ska ha på mig då alla mina fina klänningar är nerpackade i ikea-påsar. Får väl rota igenom dom och se efter om jag kan hitta någonting fint. Men det får bli imorgon innan jobbet för just nu vill jag bara slappa runt här hemma i min pyjamas!

Måndag: Ledig
Tisdag: Jobb 15.00-19.30, fira nyår med egon och moa
Onsdag: Jobb 08.00-17.00
Torsdag: Jobb 12.00-21.15
Fredag: Jobb 11.00-20.00
Lördag: Jobb 07.00-16.00
Söndag: Jobb 09.00-18.00

Nu är det såhär va; jag har inte planerat någonting den här veckan, eftersom jag jobbar så olika tider så kommer jag vara extremt trött och förmodligen ganska tpl men vi kanske klämmer in några aktiviteter, men i det stora hela kommer jag nog bara vilja ha lugn och ro.