angående den där semestern

Heeeeej gänget. Idag har det hänt grejer, drog tidigare till min körskola för att slippa sitta och vänta in tiden hela dagen. Efter det drog jag min trötta kropp hem. Har tvättat och städat mitt rum. Eller ja, städat och städat, det skulle fortfarande dammas och dammsugas men det har jag ingen lust med. Ska bli himla mysigt att sova i en nybäddad säng, dock utan pojkvän eftersom han är och spelar med några av sina polare. Coola killar dom dära..

Gud. Imorgon börjar jag jobba igen. Haha ångesten känns lite larvig, just för att jag endast jobbar två dagar den här veckan och tre dagar veckan efter den. Mjukstart såhär efter semestern. Lönen lider ju dock eftersom jag gett bort två pass.. jag överlever nog. Men nu undrar jag mest - vad har jag gjort på hela min semester? Jag har varit på pedikyr med min bästis. Sett riri i globen (ohmyfuckinglordjesushelpmesheissogooooodloveyou2death). Åkt till gotland och ätit en jävla massa mat, kört hoj och så vidare. Åkt hem från gotland. Haft en myskväll med jimoa. Solat på dyvik med egon och jimmy. Bakat muffins och haft en grymt najs kväll hos faster och farbror med en massa fina människor. Solat lite till på dyvik..

Okej. Jag har hunnit med lite ändå. Vill ni ha massa bilder? Varsågoda.


 
 

fairytail

Det finns så mycket saker som jag önskar mig just nu.. Kunde inte tiden gå lite fortare så att det blir min födelsedag? Förra året önskade jag mig i stort sett ingenting, jag hade allt jag behövde och var allmänt nöjd. Det här året finns det en del grejer på önskelistan.

Förra året, när vi var i thailand, så hade jag och egon ett litet anteckningsblock som vi så fint skrev i varje kväll, vad klockan var, vädret och vad vi gjort under dagen. Den här gången när jag ska vara borta i 10-11 veckor så vill jag verkligen ha ett fint anteckningsblock så jag kan skriva om alla äventyr och dylik. Det har varit kul nu i efterhand att läsa och minnas alla saker vi gjorde, även fast det var en plåga att skriva när man var trött varje kväll så var det värt det. Småsaker som man glömmer bort ploppar upp i huvudet av att läsa en slarvig mening. Kärleken till att skriva har alltid varit stor, inte lika stor som min kärlek till att läsa, men ändå. Jag ska verkligen lägga ner tid på att skapa en berättelse som jag kan dela med mig av till mina nära och kära. Jag kommer ju självklart att blogga under tiden jag är borta, men kanske inte lika flitigt eller beskrivande..

Oj vad jag kom bort mig där. Hur som helst. Jag ska verkligen försöka hitta mig ett fint litet anteckningsblock i antingen skinn eller läder som jag kan skriva mina memoarer i.. hehe får se vad jag kan hitta!