first of july

Måndag: Jobb 7-16, myskväll med person break. Och Egon förstås
Tisdag: Jobb 7-16, middag med totte och Camilla
Onsdag: Ledig. Våga sig ut till dyvik kanske?
Torsdag: Jobb 7-16
Fredag: Jobb 7-16
Lördag: Jobb 7-16, åka till landet och fira pappsen
Söndag: Hänga på landet

Ja. Det här är det som är planerat för denna vecka. Livet känns inte så spännande ibland.. Men vad gör det? Förutom det som står här över hoppas jag på att det blir grymt väder så jag kan släpa med mig bästis Carro ut till dyvik för lite kvalitets tid (sorry Mattias), det är förstås om hon vill det och så måste det ju vara bra väder.. Annars blir det väl att hänga med Nicki och Mila. Det blir förmodligen också en grillkväll hemma hos världens bästa faster och kusiner!

Nu ska jag dricka upp mitt iskalla glas med cola och invänta Nickis barnvaktsrop. Eller så ska jag bara somna. Godnatt peeps.

goldilocks havin' trouble cleaning

Det är ap-varmt här hemma. Fan, för en timme sen låg jag och huttrade med stickad tröja och täcke, nu ligger jag utan tröja och svettas ihjäl. Dags att ta en dusch, har städat rummet som en dåre (läs:jagljuger). Nej men lite snyggare blev det när jag iaf plockade undan från golvet. Datorn har jag inte orkat sätta igång så här ligger jag nu med mobilen i högsta hugg. Hallåååå! Jag vill vara ledig imorgon.. Slänger upp en planering över nästa vecka lite senare ikväll. Ska försöka hålla mig vaken till minst nio, tvekis just nu och jag skulle klara det. To be continued..

söndag

Godmorgon. Sitter i sängen och väntar på att klockan ska ticka framåt. Jobb 7-16 idag sen ska jag hem och städa mitt rum. Idag blir det läggdags klockan tio och inte en sekund senare, måste ta igen lite sömn, fem-sex timmar om natten duger inte för lilla mig, jag vill alltid ha mer. Lite drygt att inte vara ledig imorgon på min måndag, istället kommer det bli ett himla jobb att skrubba rent hela grönsaksdisken.

I fredags shoppade vi. Eller ja.. Jag köpte ett par skor och sen fick jag en jacka, ett par shorts (dom jag hade igår) och en finfin, och välbehövd, bh. Tack hjärtiiiis. Igår efter jobbet träffade jag Kim, vi åt middag här hemma innan vi åkte och våldgästade hemma hos kusinerna. Klockan var strax över elva när jag äntligen kunde slita mig från bloggar och instagram.. Jag är hopplös på det där.. PUSS