messed up

Gokväll gott folk. Inte trodde ni att jag kunde vara uppe så sent? Har legat på mobilen och kollat hotell samt flygbiljetter. Kan inte få nog. Måste. Boka. Nu. Anledningen till varför jag använder mobilen är för att återigen strular mitt internet på datan, fattar nada.

Nästa vecka blir det lagom mycket jobb. Måste boka tid för att gå igenom mina leverfläckar, börjar bli dags för det nu. Har verkligen noll koll dessutom, fan det är ju bara två vecka kvar tills jag sitter under nålen igen och jag har ingen aning om vilken stil eller så jag ska köra. Haha score. Nej nu blir det läggdags för lilla mig. Fast först ett kapitel i beautiful creatures. Här har ni nästa veckas planering.

Måndag: Tvätta som vanligt, boka tid hos hudläkare, CHILLA och leka med egon ♥
Tisdag: Jobb 17-21.15
Onsdag: Jobb 12-21.15
Torsdag: Spåa idéer till min kommande gadd
Fredag: Jobb 11-20
Lördag: Jobb 7-16
Söndag: Jobb 7-16

bild
För nästan ett år sen kom jag hem från thailand med en schysst manikyr och solblekt hår.

hej då mars

HEEEEJ. Ska om några sekunder sticka till jobbet, längtar till ledighet imorgon. Vill sova ut, ska till och med dra ner rullgardinen så jag inte väcks av ljuset. Kommer jag göra detta? Nej. Jag kommer gå upp nio för att inte slösa bort dagen. Men en sak är säker! Jag ska verkligen bara slappa. Läsa min bok och mysa i sängen med ett glas cola, kanske till och med ta ett fotbad?

Dagen igår var ganska lång. Gick upp halv sex och somnade vid typ elva. Jag hade tjatat ihjäl mig på madde och robin att dom skulle komma över och leka med mig eftersom jag trodde jag skulle vara helt solo. Nicki och freddie var ändå på middag så det stämde ju nästan iaf. Vi pratade om resan, ställen vi vill åka till i världen, jobbet och jobbet. Hehe kan inte låta bli!

Ikväll kommer jag börja uppdatera som vanligt igen, har knappt haft någon tid den här helgen. Men jag är skittaggad på att skriva hela tiden! PUSS.