//

Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen. Blir uppstigning väldigt tidigt imorgon, ska bli kul att komma till jobbet, med eller utan madde (missyou2deathbro). Efter jobbet imorgon måste jag gasa hem för att hämta ut paketet från nelly, nu blir det skotajm, sen hem en snabbis och lämna av lite grejer och till slut sticka till forum med egon. Han ska fixa solbrillor i sin egen styrka så han slipper se dåligt resten av sommaren.. eftersom han vägrar använda linser.. 

På kvällen ska vi kolla på baksmällan del 3 med jimoa. Mys. Ville egentligen gå på den som visas 18.15 men dom övertalade mig att ta den sena. Så imorgon kommer vi rulla in här hemma vid tolv på kvällen. Då blir det sova fem och en halv timme, jobb och sedan match. Bra helg. Hejåhå.

see the world from a different angle

Åh åh åh. En sak som jag vill göra i sommar är att hoppa fallskärm. Jag har redan snackat med moa och egon. Dom är fett med på, nu måste vi bara övertala lilla jimmy att haka på för jag har hittat ett ställe som det är specialpris om man är fyra stycken som bokar samtidigt. 1600kr (per person) skulle det lilla kalaset gå på. Tandemhopp från 4000 meter. MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE göra det den här sommaren. Måste leva livet. Måste våga. Någon mer som är på? I dare you..

keep your mind on your money

Hej kompisar. Har ju som sagt varit hemma idag med men mår mycket bättre än igår. Undra varför jag blev dålig, kom så jäkla snabbt. Idag har varit en skön dag. Önskar dock att jag hade jobbat, linnea och robin skickade fina bilder på deras lunch.. buhu saknar min andra familj. Själv har jag hämtat paket och hängt med nicki och freddie. Vi har styrt upp det här med hyra, tv, bredband och skit. Nu ska allt ses över så vi slipper betala onödigt mycket. Bara tv:n fick vi ner med två hundra spänn, då har vi ändå de kanaler vi vill ha. Ett samtal är det som krävs. Sa upp mitt bredband så vi ska nu hitta nått nytt som kommer passa oss bättre då jag och freddie slutat spela online behövs inte det absolut snabbaste bredbandet på marknaden. Även fast min hyra kommer gå upp nu när vi bara är tre så kommer den inte bli så hög som jag trodde och dessutom kommer den sjuka sen när vi får alla nya grejer (fuckyouuppsägningstidpåtremånader). Augusti kommer hyran alltså gå ner. Vi är duktiga nu.

Man ska fan ha ordning på sin ekonomi. När jag har slutat köpa massa skit och börja med låda så har jag sparat sånna mängder med pengar som istället kan gå till min resa och körkortet. Egon och jag har dessutom räknat på hur mkt våran resa till gotland kommer landa på, runt 2-3k kommer det bli sammanlagt. Vi har fortfarande inte bestämt oss för hur många dagar vi ska vara där.. men iaf den summan är väldigt rimlig för en liten hojsemester. Så fort jag får min lön (rör inte mina resepengar) ska vi boka. Frågan är bara vilken hoj man ska ta.. jag har inte lika många val som egon eftersom jag kommer ha köra med begränsning, om man ska gå all in är det ju en Suzuki M800 som gäller.. vet dock inte om jag får köra den, annars blir det förmodligen en härlig honda.