Min andra familj

Lite jobbångest just nu, blir alltid såhär när jag är ledig länge (hej tre dagar). Längtar dock efter mina kollegor. Speciellt min madde som jag inte träffat på två veckor. Robin saknas också, som vanligt.

There and back again

Tja. Känner mig inte så värst inspirerad idag kan jag säga er direkt. Jag orkade inte färga håret igår så jag ska fixa det imorgon, idag ska jag passa på att kleta i massa ricinolja (det kan påverka hårfärgen) och ha det i några timmar.

Imorse började priset stiga på hotellet vi ska bo på i phuket så nu känner vi att det var dags att boka. Skitnöjd med priset klickar jag mig vidare till att boka och vad händer där? Jo dom slänger på hotellskatter och serviceavgifter. Pang. Där plussades 1300 på per person. Inte kul. Blir lite arg över att skatt och så inte redan är inräknade i priset.. Jaja det är bara gilla läget. Det är så värt det. Bara jag är inom budget så är jag nöjd (betalade 450kr/natt per person). Så vad är det nu som återstår? Hotell i kulan 2 nätter, hotell i filippinerna 6 nätter(ska ej bokas, vi tar det när vi kommer dit), flyg till bangkok och hotell i bangkok 3 nätter.