//

Hallå gänget. Sitter här framför datorn och kämpar. Är riktigt trött. Huvudvärken är sinnessjuk. Jobbet idag var så himla tugnt, ville bara gå hem. Ska bli sååååå skönt att jobba halvdag imorgon, ska chilla järnet på dagen. Nu tänkte jag krypa ner, kanske ska kolla på ett avsnitt av HIMYM. Puss godnatt.

bye bye

Yo. Drog på mig ett extrapass idag (12-18), men visste inte riktigt om jag skulle behöva jobba över eller inte. Som tur var hade chefen klantat sig och lagt till en extra som stänger så jag fick gå klockan sex. Money money money. Imorgon har jag tagit ett yttligare pass. Tyvärr påverkar ju mina extrapass fotbollen en del. Missade matchen idag, träningen imorgon och den på torsdag, men vad ska jag göra..?

Måndag: Jobb 12.00-21.15
Tisdag: Tvätta, jobb 17.00-21.15
Onsdag: Jobb 09.00-18.00, fotbollsträning med damjuniorerna
Torsdag: Jobb 12.00-21.15
Fredag: Baka pajer och fixa lokalen till dopet
Lördag: Dopdag! ♥
Söndag: Jobb 07.00-16.00, match

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sätta på en film så egon slutar tjata över att jag sitter här och bloggar. Åh imorgon är det en ny vecka, en vecka närmare mitt äventyr. Snart är det prick 4 månader kvar. And my birthday is coming up guys! Åh det påminner mig om att jag vill gadda mig.. kanske ska unna mig lite bläck..