Heja livet!

Hej hej! Upptäckte att jag missat att blogga halva den här veckan. Hehe. Det är lätthänt när man jobbar järnet och inte har en fungerande dator. Just nu har jag snott egges bärbara som han numera förvarar hemma hos mig.
 
Vad händer då? I måndags var det jobb och träning, igår jobb och två stycken lägenhetsvisningar, idag blir det en hel del mer än så. Först och främst, jag vaknade klockan sju på min första lediga dag på en vecka - good job! Ville bara klargöra det med er. Okej, såhär ser dagens plan ut; träna lite styrka här hemma, duscha och bli mänsklig, åka och handla ingredienser till dagens efterrättER, besöka nordea i farsta, hem och baka, träffa mäklare, middag hos bästa faster och farbror - där ska vi spendera hela kvällen tillsammans med kusinerna, eftersom det är valborg ska vi självklart gå ner till alby för att kolla på brasan och käka sockervadd. 
 
Okej, lite uppdatering om livet. Det rullar liksom, vi har massa roliga saker för oss nu och inom en snar framtid kan även ni få ta del av våra små planer. Allt jag kan säga är SPÄNNANDE. Så nu antar jag att ni vill veta vad jag ska göra resten av veckan..

Onsdag: Handla, fixa saker på banken, baka, förmodligen träffa en mäklare, 17.00 middag hemma hos faster och farbror ♥
Torsdag: Jobb 07.00-16.00, åka på kryssning med familjen för att fira kära lilla mor 18.30 går båten mot tallinn
Fredag: Framme 10.00 i hamnen, en hel dag med shopping och bara umgås med familjen innan jag och egon tar båten hem igen 18.00
Lördag: Båten går i land 10.00, jobb 16.00-21.15
Söndag: Jobb 07.00-16.00, ikea?

En helt annan båtfärd. Gissa hur mycket jag saknar..

monster


Mitt hamburgermonster! Haha igår spenderade vi kvällen hos totte och Camilla. Måste jag säga hur myyyyyysigt det var? Egon och jag köpte med oss grejer så vi kunde göra hamburgare (och kycklinghamburgare). Omg vad det är gott. Till efterrätt hade vi glass, jordgubbar, honungsmelon, färskananas och smält chockad, nom nom.

Nu ska jag åka förbi i älta centrum och skicka iväg tillbaka ett paket och sen blir det jobb hela dagen fram till åtta.. Idag åker Nicki, Freddie och Mila iväg så jag och Egon har lägenheten heeeelt för oss själva.. Dam dam daaaam..

On track

Då sitter man här igen. Framför egons dator som jag lackade sönder på igår, jag verkligen avskyr dumma windows 8 - plussa på en bärbar dator på det så har ni en stressad och arg linn. Urk. Jaja, det får funka nu när min dator har gett upp, ska försöka få igång den imorgon så jag kan få över resterande av mina bilder till MyPassport. Som tur var har jag redan laddat över de allra viktigaste mapparna med bilder. 

Idag har både jag och egon snackat med två olika mäklare, jag har pratat med han som sköter den som vi var och kollade på förra veckan (ska gå och kolla igen) medan egon fick kontakt med mäklaren som tar hand om lägenheten vi ska kolla på nästa vecka. Dessutom håller vi på att försöka få kontakt med banker, imorgon ska jag prata med swedbank, hoppas det blir bra. Har dessutom fått reda på att jag har en skön fond med x antal tusen spänn - redo att plockas ut och investeras. Så himla najs överraskning. Det hjälper dessutom när man ska skaffa lånelöfte. Har redan fått från två banker men vi vill gärna söka till våra egna banker där vi har våra lönekonton, jag hejar såklart på swedbank medan egon röstar på handelsbanken. Äsch. Vi får se vart vi hamnar. 

Den här ska vi ha på våran balkong - när vi har köpt en lägenhet såklart.. hehe..