Äppelpaj och pojkar

Hey peeps. Förlåt. Har jobbat hela helgen, måndags och tisdags. Imorse var det uppstignind vid klockan åtta eftersom jag skulle in till söder, till mamma mia, för att skriva ut lite fler minipiller. Barnmorskan tyckte att jag ska sätta in en spiral istället, sagt och nästan gjort. Hon skrev ut 3 månaders minipiller och en spiral. Så om två månader ska jag dit och sätta in den. Intressant läsning huh? Hehe.

Stack hem till nicki och mila efter trippen till stan. Somnade sida vid sida med mila. Lite trött. Sov i en hel timme, skönt som fan. Skulle sticka hem efter powernapen men då kom ju åskan och spöregnet så nicki insisterade på att hon skulle laga lunch till mig. Väl hemma så har jag bakat en äppelpaj, lillebror och far min kommer på fika lite senare ikväll. Plus att jag har min extra man här ikväll, moa är ju och lever livet utomlands den här veckan, så vi tar hand om jimmy. Mina små pojkar. Snart ska jag laga tikki masala.

Förresten. Har inte jag världens finaste grythandske? (och två grytlappar). Fick dessa av nicki och freddie i inflyttningspresent.
Älskar älskar älskar ♥

Back on track with my new ASUS

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! HEJ ALLIHOPA. GUESS WHAT. Bloggar från min helt nya, fräscha, underbara, dyra dator. Mihih. Klickade hem en ASUS speldator från netonnet för lite mer än en vecka sen, tyvärr har den fått stå och damma lite medan vi har hållt på att måla och trixa här i lägenheten. Allting börjar liksom falla på plats i vardagsrummet, saknas fortfarande en hel del grejer men soffan står på sin plats och tvn sitter uppe. Hehe that will do for now.

Just nu sitter jag och hurrar över min nya dator och att jag fick vara ledig imorgon. Ska spendera dagen med min kära lilla pojkvän ute på dyvik! Får se om vi får med oss några fler eller om det bara blir vi två. En sak är säker - jag ska bli bruuuuun. Eller i alla fall försöka.Vill liksom bli såhär brun igen, som när jag kom hem från Asien. RIP den brännan säger jag bara..