Till Framtids-Linn

Idag har det hänt grejer. Först om främst - sorry för så sen uppdatering på min lediga dag. Nu är det så att jag skrev ett lååååångt inlägg imorse men sen fuckade internet upp sig (som vanligt), allt försvann så jag sket i det (för att inte slå sönder datorn). Jaja. Hej alliopa! Jag har precis kommit hem från mötet med våran bankkvinna på swedbank. Allt gick jättebra och smidigt, var där i ungefär två timmar som senaste gången. Måste bara få skriva hur jävla duktig jag är, jag fixar framtiden liksom. La upp två olika sparanden, ett väldigt långsiktigt med ganska stor risk samt ett kortare i stort sett utan risk. Boom. Ska ha två olika spar som går på autogiro (RÖR INTE LINN) samt ett till e-sparkonto (som jag redan har). Är sjukt taggad på att spara! Allt känns så himla bra i magen, att ha koll på allting och ge Framtids-Linn schyssta förutsättningar, till te x pensionen. Visst ska man ju leva lite i nuet men att spara en slant varje månad, som man ändå bara slänger bort på skit, gör större skillnad än vad man tror. VUXENPOÄNGEN RASSLAR.

Nog om det. Igår var ni och införskaffade nödvändigheter till lägenheten, ni vet sånt där tråkigt som man egentligen inte vill spendera sina pengar på (hej tvättmedel, diskborstar, fryspåsar, folie, skurmedel, spiskräm, sköljmedel, olika sprayer och så vidare.. och vidare.. och vidare..). Dessutom gick vi helt nuts i kryddhyllan. Allt som allt gick det på ungefär 1300 spänn, kryddorna gick säkert på minst 300 bara dom.. Men jag älskar't - för allt är bara vårt. Har aboslut inget emot att dela med min kära ältafamilj men det är en helt annan känsla att bara äga någonting själv. JAG VET att det kommer komma dagar där jag står och svär i köket över att jag glömt att köpa typ mjölk, här hemma kan man ju alltid låna en skvätt av syrran liksom.

Herregud förresten hur mitt rum ser ut. Fyfan vilken röra. Har inte tillräckligt med flyttkartonger eller PLATS att förvara alla grejer, hur gick det till när vi flyttade hit..? Har ändå rensat bort en hel del när jag kom hem från asien.. Blir nog en redig rensning när vi ska packa upp allting i lägenheten sen, har massa sladdar som går till gud vet vad.