tankar och uppdatering

Jag är så sliten. Ena sekunden längtar jag hem till familj, vänner, kollegor och allt som väntar (lägenhet, bröllop, studenten, summerburst, osv osv). Andra sekunden så vill jag aldrig lämna värmen, maten, solandet, badandet, slappandet, ja allt som Asien har att erbjuda. 

Har inte riktigt tänkt på att jag en dag (mycket snart nu!!!) ska gå till jobbet, sitta i kassan, slita, ta ansvar.. Har förträngt den delen av att komma hem. Men om två veckor är jag där igen, tillbaka till vardagen. Tror dock att jag kommer uppskatta hemma mer än aldrig förut. Det ska bli spännande att komma hem, mycket som väntar. Men kan ju redan avslöja att jag börjat spana på nästa resemål.. Hehe. Rotlös som man är. Det finns så mycket att se och göra här i världen, och jag har bara börjat.

Lite mindre djup uppdatering? Ska bli. Haha. Vi fördriver dagarna med att sola och bada, både på stranden och vid poolen. Vi har kollat på solnedgången vid kata beach, ätit godaste maten på café opera, halvt drunknat i höga vågor och massa annat. Idag kommer mor, far och lillebror ner, dom ska komma till kata inom de närmsta dagarna, vi ska visa dom vårat hotell, bästa massagestället, godaste restaurangen, mest överlägsna nutella pannkakorna, marknaden med gräshoppor och kryp, dinoparken ska vi också besöka. Har planerat in en hel del! Nej nu ska jag fokusera på stekandet, verkar dock inte som att jag kan få någon mer färg, kan inte bränna mig ens.. Elefanthud? Eh, ja. Puss och kram allihopa!