Den värsta grannen

Godmorgon gott folk. Ojojoj Linn tar bloggandet till en helt ny nivå. Är riktigt, riktigt trött måste jag säga. Har ett litet problem med grannarna här på vendelssövägen. Dom gillar att bråka och duscha vid elva på kvällen. Nämnde jag att det är så pass lyhört här så jag hör när dom går på toaletten? Japp. Så är det. Försökte sova med öronproppar, vred och vände mig till säkert tolv igår. 

Hoppas på att relativt nybyggda (2006) Axel Wennergrens väg kommer leverera bättre isolering (och förhoppningsvis tysta grannar). Snart ska jag sticka till jobbet och efter det vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jobbar ju faktiskt 11-20 imorgon så det blir ju sovmorgon. Kommer väl antagligen sätta på en film och sen somna till den vid tio. Bara för att jag KAN vara vaken länge.

Ha en strålande dag mina najsaste läsare. Puss.

The knifes

Sådär. Då var jag hemma igen från den lilla kvällstrippen med min kära pojkvän. Vi käkade på taco bar och köpte knivar på cervera. Det fick lov att bli samma märke som vi köpte kastrullerna ifrån, Anders Petter, hon som jobbade i butiken rekommenderade dessa som var på kampanj (ord. pris 1999:-). Vi betalade 999:- för dom och så la vi till en grönsakskniv (hej min absoluta favorit) som landade på 399 spänn. Alltså har vi idag köpt knivar för ungefär 1400 svenska riksdaler och dom ska bannemej hålla i en evighet också - om vi behandlar dom som man ska. Men nog om det. Jag tyckte filmen var riktigt bra, den var kanske lite mer för den yngre publiken (aka.linnvärldensstörstafantasynörd), kunde ha varit lite mer rå men över allt så får den tummen upp! Plus till den vackra Angelina Jolie och underbara Elle Fanning. Wow vilka skönheter. Älskade hur de hade gjort karaktärerna med smink och kostymer. Bravo.

Just nu sitter jag och väntar på att Nicki, Freddie och Mila ska komma hem. Behöver lite mystid med min guddotter innan jag ska sova. Egon sover hemma idag, hehe. Han har precis upptäckt hur skönt det är att sova själv och jag kan ju inte annat än hålla med honom! Vi får passa på nu när vi bor isär! Haha, hur bra par är vi inte? Tror dock mycket har med min trånga säng att göra. 120 funkar liksom inte längre. Tur att Egon övertalat mig att vi ska ha en 180 (jag ville ha 160), vi har redan valt stomme, madrassbotten och bäddmadrasser. Förresten, hur stor är chansen att jag testar ut en EXAKT likadan säng på IKEA som jag har här hemma? Tecken på att jag spenderar för mycket tid i min säng..?Maleficent

 Kvällens underhållning blir filmen Maleficent med Angelina Jolie. Ska bli kul att gå på bio, det var ett tag sen jag gick här i sverige. Har inga som helst förväntningar på filmen då jag bara sett trailern en gång, hoppas på att den kickar ass. Nu måste jag föna mitt hår, Egon kommer och hämtar mig när som helst. Innan bion blir det nog lite kniv-shopping på cervera och sen middag någonstans i Sickla. Gillar ni den nya designen förresten? Blir så mycket roligare att blogga när det ser bra ut. Det enda som inte är klart är en header.. PUSS OCH KRAM.