2014.11.28

Hej peeps. Fick en liten släng med skäll igår från Anna. Jag måste börja skriva igen. Men tiden och energin får avgöra! Idag är jag i alla fall ledig, igår kväll var det häng hos damen som jag nämnde nyss, i hennes fräääääscha lägenhet i haninge, stolt som tuppen över min fina. Som kämpar för det hon vill ha. Vi måste vara släkt på riktigt. Kom hem sent sent sent för att vara mig, höll mig vaken med celsius och pistagenötter.

ATM? Dricker ännu en celsius, knaprar på kardemummakakor och lyssnar på Ron Pope, minns ni a drop in the ocean? Haha nostalgi. Igår slängde jag upp granen så tänkte klä den idag tills jag insåg att jag inte alls har det pyntet som jag vill ha. Får åka och shoppa lite kulor och pyssel när jag har tid. Idag ska vi hem till totte och camilla redan efter grabbarna slutat jobba vid ett. Ska snart slänga in en pepparkakskaka (hej bästa ordet) i ugnen, imorgon efter jobbet blir det full gas upp till landet för att fira lilla jul. MYS! Tänk att det snart är december..
 Nya mattan från Mio i mitt hjärta. Vårat hem rockar lite.

Body control

Ligger i sängen, halvt redo att stocka till jobbet. 7-16 idag sen pannkaksdejt med Anna! Är det förresten bara min kropp som VET när den snart ska få ta sovmorgon?! Helt ärligt. Morgonen innan jag är ledig är det som att kroppen totalvägrar göra någonting.. Tvärslut liksom. Nej nu upp och kamma till barret och borsta tänderna. Kärlek till er alla.