vecka nummer 40

Hey peeeeeeps. Är egentligen helt döende trött men sitter här och surplar på min celsius citron/lime (nya kärleken). Den är liksom lite sur och ni som känner mig vet att det INTE är en bra idé för mig att dricka eller äta surt då min mage bara inte tolererar men den här drycken ligger liksom på gränsen, just så att jag inte kan dricka för snabbt men den släcker ändå den där *omg-måste-dricka-cola-suget*. Asså lol. Palla blogga om celsius..

Helgen har varit lagom fantastisk. Landet med Madde var bäst. Åhhhhhh nyförälskad Linn här. Jag vettefan vad det är men jag och min kära fru har kommit in i ett nytt stadie i våran kärlek. Vi kan bara inte få nog. Haha. Vi var i alla fall ute i skogen med pappa i flera timmar, hittade så sjukt mkt svamp att det till slut inte fick plats i korgarna. Dagens i-landsproblem. Hahah, under ett tag var vi så trötta på att hitta så mycket svamp att vi helt enkelt sket i att plocka. Söndagen var mindre mysig med ett 12-21 pass på coopen. Usch och fy för att jobba sent, cashen sitter fint i alla fall.

Idag har jag jobbat morgon 7-16, sen bytte jag om till träningskläder för en PW blandat med löpning. Gött att röra på fläsket. Hemma blev det middag och sen chilla i sängen tills jag tog mig i kragen och stekte all svamp. Nu väntar jag som sagt bara på att paradise hotel ska börja så jag kan slänga mig i sängen sen.

Måndag: Jobb 07.00-16.00, träna
Tisdag: Jobb 07.00-16.00, middagsbjudning här hemma med Jimoa
Onsdag: Jobb 09.00-18.00, träna
Torsdag: Gettin' my sleeve on på ANT med Teddy 12.00, mor och far kommer på fika på kvällen
Fredag: LEDIG, middag ute på bredvik med underbara familjen Ivarsson (saknaaaaar)
Lördag: Jobb 07.00-16.00
Söndag: Jobb 07.00-16.00, middag hos Nicki och Freddie för att fira Milas dopdag!