HAPPY, HAPPY NEW YEAR

JAG ÄR SÅÅÅÅ TAGGAD INFÖR 2016!! Och jag vet att jag inte har bloggat på hundra år.. Ungefär. Den här veckan har varit fullspäckad med jobb.. 6-16 är inte kul. Jag lovar er, det märks när man jobbar den där extra timmen. 

Kom hem för ett tag sen, gjorde ett ryck och städade järnet här hemma.. det var inte en trevlig syn innan vill jag lova er. Standard mig och Paul. Jaja, igår var jag hos familjen ute på bredvik och delade ut julklappar och åt tacos. MYS. Tyvärr kunde Paul inte komma med, stackaren har hostat lungorna ur sig hela veckan och tappat rösten. Idag mår han dock bättre vilket är tur eftersom vi ska hem till faster Pamsan och gänget för nyårsfirande (tredje året i rad tror jag?) ♥ Så om en timme ska jag åka och hämta upp min kära och sen min lillebror innan det bär av mot kalajset..
 
GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA! ♥♥
 

Hejdå julveckan!

Tjena! Jag och Paul har haft den skönaste helgen på riktigt länge, helt seriöst. Vi har inte gjort NÅGONTING, vi har knappt varit ute från lägenheten, har bara legat i soffan, ätit massa gott, sovit länge och struntat i att ställa väckarklockan. Så underbart! Vi var verkligen i behov av att ha en helt ledig helg, inga måsten, ingenting inplanerat. Nästa vecka. Nyårsveckan. Vi jobbar som vanligt, jag kommer jobba både nyår och dagen efter, precis som jag brukar göra. Längtar till 2016. Har sånna myror i brallan just nu, vill bara åka!!!