Ett helt nytt rum

Heyyyyy peeps. Hihi igår fick vi äntligen upp garderoberna (aka jag och pappsen). Jisses vilken skillnad, helt plötsligt blev det fem meter till tak och så mycket mer harmoni i rummet, det ser liksom mer levande ut. Dessutom höjde jag upp gardinstången så att den sitter en halv decimeter från taket. Måste bara uppdatera mina rullgardiner så blir det sjukt med najs. Sen är det ju alltid en hel del pyssel (hej sängbord som aldrig blir klara) som måste fixas, tavlor, växter, lampor osv osv. Men det får ta den tid det tar, är bara så himla glad att iaf garderoberna är på plats. Så det blir kvällens uppdrag. Att stoppa in en hel del av min lilla samling. Har dock bara inrett en av tre men har redan mer plats än jag hade innan. PUSS OCH KRAM. Extra kärlek till älta-familjen och Thomas - gudfaderN. Plus Anna som fyller år idag! ♥

Jag looooovar, lovar, lovar att ni ska få bättre bilder!

2014, u did good

1. Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Mja det kan man säga. Jag gjorde två stycken skönhetsoperationer. Never done that before. Hehe. Sen besökte jag ju en helt del ställen i världen där jag aldrig varit förut. Fantastiska, fantastiska resan.

2. Är det något du saknat 2014 som du vill ha 2015?
Haha förra året svarade jag fritid. Känns lite som att den punkten hänger med lite in på 2015 också. Jag vill ha riktigt jäkla kul och känna mig fri. 2014 var ju ett riktigt jäkla bra år med resa och lägenhet osv osv, så det kan bli lite svårt att toppa men jag har redan känslan av att 2015 kommer bli minst lika grymt, det har redan börjat till och med.. Lite mer tatueringar måste nog klämmas in det här året dessutom

3. Vilket minne kommer du minnas från 2014?
Jag vet att jag tjatar om detta men det är ju självklart resan. RESAN, RESAN, RESAN. Och när vi fick nycklarna till lägenheten. Det var någonting helt speciellt.

4. Vilken var din största framgång 2014?
Framgång? Jadu. Det var väl att jag lyckades sno åt mig en bättre befattning på jobbet, som säljledare kolonial. Det var nog störst just då men just nu känns det jäkligt bra att det bara var tillfälligt (sista veckan nu!) Jag vet inte om det räknas som framgång att köpa lägenhet?

Bästa köpet till dig själv?
LÄGENHETEN och allt som finns i den. Är speciellt nöjd med alla mattor.. Annars så köpte jag ett par riktigt fräna (kärlek vid första ögonkastet) kängor som jag inte fått använda så mycket.

6. Vad spenderade du mest pengar på?
Haha som ni kanske kan gissa? Lägenheten. Efter det blir det alla möbler. Sen så fyllde jag på min garderob ganska mycket.. mest med sommarkläder som jag inte hunnit använda än (kom nu rååååå!)

7. Gjorde någonting dig riktigt lycklig?
Som jag skrev förra året - min familj och släktingar. Mina kollegor hade jag inte överlevt utan, inte en chans på denna jord att jag hade klarat mig själv. Friheten gjorde mig också lycklig, att kunna spatsera omkring i nio veckor i asien utan att behöva bry mig ett skit om någonting. Är man fri är man lycklig. Punkt.

8. Vad önskar du att du hade gjort mer?
Precis som förra året önskade jag såklart att jag spenderat mer tid med just min familj och släkt.. Men har i år kommit på att jag ändå lägger en heeeel del av min fritid på att just hinna träffa alla. Så jag tycker faktiskt att jag använder den tiden jag har över ganska vettigt.

Önskar du att du hade gjort mindre?
Absolut inte samma som förra året. Min stress (utanför jobbet) är nästan lika med noll. Har verkligen jobbat hårt på att inte stressa. Jag önskar inte att jag gjort någonting mindre för om jag nu så gärna skulle vilja minska på nått så hade jag gjort det.

10. Bästa boken du läst?
Oj oj! Hobbit. Utan tvekan. Startade även på Game of thrones men det intresset dog ut ganska snabbt..

11. Hur skulle du beskriva din stil 2014?
Precis samma som 2013. Helt inspirationslös. 2015 ska fan bli bättre.

12. Den bästa nya personen du träffade?
Jag lärde faktiskt känna en ny person, men hon försvann lika snabbt som hon kom, vilket är jäkligt synd. Ni vet när man hittar den där speciella, utan att tvinga det så passar man ihop som ett pussel. Det var vi. Tyvärr var det någonting som kom emellan och våran kärlekssaga tog slut. Även fast jag tror att vi båda längtar ihjäl oss lite.