Ombyggnad på g

Hej alla älskade. Bara så ni vet så kommer min blogg se helt fuckad ut den kommande veckan (eller två). Har kommit på att det saknas lite funktioner så man inte riktigt kan gå tillbaka i arkivet som man vill. Eftersom jag bor hemma hos mamma nån vecka så kommer jag inte kunna göra en egen design men det får bli så fort jag har tillgång till min dator. Saknar att koda lite. Hehe. 

Just nu ligger jag och chillar på mitt rum. Ska snart hänga lite tvätt, sen blir det Lost och sova. Imorgon ska jag ut på bredvik till min tredje familj, Camilla fyller år så vi ska fira det med Bingolotto! Haha ska bli underbart roligt. Känner riktigt på mig att nästa vecka kommer bli tuff så måste ladda på med lite positiv energi och vilka är bättre än familjen Ivarsson på just det? Puss och kram!

 

När tiden flyger

Sådär. Nu kan jag sitta ner i lugn och ro. Har jobbat och sen skyndat iväg för att köpa födelsedagspresent till min plutt kusin Jennie som fyller hela 20! Efter det var det snabba ryck hem för att göra TalentQ tester till min utbildning. Personlighetstest och tre stresstester. Haha gick sådär om jag ska vara ärlig. Men vi får se..

Imorgon planerar jag att ta en redig sovmorgon och inte göra ett skit på hela dagen. Jag ska nog börja kolla på Lost igen. Behöver någon sysselsättning, jag är på tok för trött för att läsa så en serie skulle sitta riktigt bra när man kommer hem efter jobbet och är seg. Längtar en hel jävla del tills på torsdag då det blir kalas med släkten hemma hos bästa Pamsan. Ska dock, innan det, gå till optikern igen för att testa mina nya månadslinser (hejdå endagslinser). Måste även testa ut nya glasögon, någon som känner sig manad att haka på? Kriterier; vara brutalt ärlig men ändå ge mig komplimanger över hur bra jag passar i glasögon. Någon?

GUUUUUUD! VET NI VAD JAG GJORDE FÖR ETT ÅR SEN!? Jag packade ner mitt rum, och resten av lägenheten i Älta. Backpacking ryggan stod dessutom redo i fotändan. Snart är det precis ett år sen jag stack till Asien. Förstår inte att det BARA har gått ett år sen dess, det känns som evigheter sen. Shit det var det bästa i hela mitt liv, kan inte vänta tills det blir dags igen..


Mitt gamla flickrum i Älta ♥