Miss Magic is magic

Sådääär, då är man gråhårig! Woop woop. Ska lägga in en till grå toning i längderna sen är det finito! Testade Miss Magic blandat med några droppar mood svart. Skitnajs. Trivdes inte så överdrivet i det blonda jag haft nu ett tag så att äntligen få till det känns bra som fan. Men som sagt, det kräver en till omgång innan det är perfekt!! När det är klart blir det inpackning, inpackning, inpackning och hårolja. Måste klippa topparna dessutom. 

Njuter av det fina vädret

Goddag. Sommaren är kort. Haha jaaaaa.. inte visst jag att det skulle börja ÖSREGNA när jag skulle hem från jobbet idag. Gick glatt så hemifrån imorse med min långklänning och solglasögon, anade inte ett dugg. Happ, vad händer idag då peeps? Mitt uppdrag just nu är att INTE SOMNA. Så här sitter jag vid datorn och kikar på massa roligheter (hej kläder, hejdå lön). Har faktiskt varit en jävel på att beställa hem en massa grejer. Det är inte bra! Men jag har verkligen lagt av med det där att gå till en butik och shoppa.. bland massa människor. Så mycket bekvämare att få det hem istället.. Som en true latmask. Snart kommer Paul, han har en vit t-shirt och shorts på sig idag.. WET-TSHIRT-CONTEST!! Woop woop!

Sprang btw över till världens bästa Gigamax i Bagis och fixade min kamera på mobilen. Han hookar upp mig eftersom jag är stammis (hehe). Vad skulle jag gjort utan dom?!

Perfekt helg

Gud vilken najs HELG. Jag är typ hög på den här helgen. I fredags efter jobbet var vi ute med några kollegor, kom hem ganska sent och jag däckade direkt. Vi klev inte upp förens vid elva igår. Dukade upp en fantastisk frukost på balkongen (hej sommar). Våfflor med grädde, sylt och nutella, lite kalkonbacon, melon och oboy. Yummi. Satt ute i kanske två timmar innan vi förflyttade oss till soffan, Paul spelade lite Fifa och jag låg och var dj. Så himla mysigt. Till middag åt vi lax och morötter i ugn med broccoli och tzatsiki, middagen åt vi i soffan framför fotbollen.

Idag gick vi upp lite tidigare för att hinna med allting som vi sket i att göra på lördagen. Men först åt vi våran fiberhavregrynsgröt på balkongen i den stekande värmen, sen städae vi lite, gick till centrum för att köpa en present till Paul syster som fyller år idag (GRATTIIIIIS!), handla lite, köpa solglasögon och vaxstripes. När vi kom hem åt vi thaimat (återigen på balkongen) innan vi började baka och fixa inför att Pauls familj skulle komma över, tillslut satt vi nere på gården med hans stora familj, Nicki, Freddie och barnen, dessutom körde Fammo och Faffa förbi och lilla Fammo tackar ju aldrig nej till kaka, hihi ♥ Blir så glad när alla kan umgås och ha trevligt helt spontant.

En riktigt, riktigt lyckad och ledig helg. Just nu väntar jag på att min fina ska komma hem från gymmet så vi kan äta middag. Jobbar ruggigt tidigt imorgon. Längtar redan tills på onsdag då vi är lediga igen, håller tummarna på att vädret kommer vara lika grymt som idag, då jäklar blir det dyvik!!