2015.05.30

Igår blev operationen inställd för att det kom in ett värre akutfall, så det är idag det sker om allt går som det ska. Så snälla, håll alla tummar och tår för att våran lilla kille ska klara detta galant. Skickar all kärlek jag har till Lund.

Med sitt trasiga hjärta

Igår fick jag äntligen åka och träffa lilla kungen ♥ Han var så liten.. Fick inte hålla, den lilla tiden man fick göra det ville Nicki och Freddie ha för sig själva, såklart. Stannade där i några timmar. Längtar tills han kan komma hem och vara helt sladdlös och fri. Imorse flögs han ner till Lund, N och F fick lov att ta tåget men dom borde också vara framme. Imorgon blir det hjärtoperation..

När livet förändras

Mina vänner. I Januari i år tog det slut mellan mig och Egon. Vi spenderade nästan sex år tillsammans, sex fantastiska, händelserika och roliga år. Vi växte liksom upp tillsammans kan man säga. Samtidigt växte vi ifrån varandra, enligt min egen historia. När man blir äldre blir det också tydligare vad man vill ha i livet och vad man är för person. Jag vill vara fri. Resa, se världen, åka på äventyr. Allt ska inte behöva vara så tryggt. Man måste chansa och gå den vägen som passar en själv bäst. Så det gjorde jag. Det var det tyngsta beslutet jag någonsin behövt ta men det var nödvändigt. Och det var rätt. För mig.

Ibland kan man inte ge den personen man älskar den uppmärksamhet och hela sitt hjärta för att man vet själv att någonting saknas. Man hamnar mitt i en grå vardag där varje dag är desamma, ingen passion, ingen vilja, ingenting helt enkelt. Det var mitt fel. Jag checkade ut för jag orkade inte längre med den kampen inom mig för att få den där känslan tillbaka, jag visste att den var som bortblåst. Förlåt mig Egon, för att jag inte var mer öppen, för att jag inte sa någonting, för att det kom så plötsligt. Jag kan inte ens föreställa mig hur det måste känts för dig och jag vill att du ska veta att det aldrig var med mening att orsaka smärta eller ilska hos dig. För du var min bästa vän.

Under en månads tid bodde jag och Egon varannan vecka i lägenheten medan allting skulle fixa sig på banken. Jag bestämde mig för att behålla lägenheten, vilket vi kom överens om nästan direkt. Sen var det allt det här med bankmöten, dela upp alla våra saker, kontraktskrivning, ansökningar till föreningen osv. Allt det här tog på krafterna men på ett sätt var jag lättad.

Efter yttligare en tid kom en ny person in i mitt liv, eller ja, ny och ny, vi har väl känt varandra i lite mer än ett år. Men har inte riktigt kommit överens, eller tyckt om varandra särskilt mycket. Det är här saker och ting krockar. Folk kommer säkert stå på kö för att få dömma mig. Jag har börjat träffa min kollega. Paul. Och här kommer det alla kommer tänka, har vi träffats under tiden jag varit tillsammans med Egon? Gjorde jag slut med Egon för att vara med Paul? Svaret är nej. Visst har vi träffats på jobbet, som kollegor, men inget mer än det, det skulle aldrig falla mig in. Men det är vad folk kommer tänka, och vi vet det. Min första 'dejt' med Paul var nog lite mer än två månader efter att jag gjort slut med Egon. 'Det är för tidigt att börja träffa någon' har jag fått höra. Svaret på det är också nej. Jag hade tagit beslutet att inte vara kvar med Egon innan det skedde, jag var mentalt förberedd. Jag var klar. Ni får gärna tycka och tänka som ni vill men jag kunde verkligen inte bry mig mindre om alla som går och pratar bakom ryggen. Om ni undrar nått, sluta spekulera och dra egna slutsatser, fråga mig istället för jag vet exakt hur hela historian går. Det är jag som skrivit den. Den är baserad på mitt liv.
 
Han tog mig med storm, lika fri och nyfiken på världen som jag själv är. Vill säga tack till min familj som har välkomnat honom med öppna armar, som om att han alltid varit där, som att det är MENINGEN att han ska vara där. Jag är så lycklig.