NK-granen

OJDÅ! Fastnade framför massa bloggar och sånt. Om en halvtimme ska jag hämta Paul på gymmet sen ska vi hem till hans föräldrar och fira hans födelsedag (han fyller imorgon). Min finaste kille! Idag har vi storstädat hela lägenheten, varit nere i förrådet och tagit fram julen! Eller ja, en del av den i alla fall, en julstjärna i fönstret, julgranen och en slinga. Har inte fixat med adventsstaken som jag borde ha gjort eftersom det är första advent idag. Får ta tag i det i veckan. Ville iaf bara säga att mysstämningen här hemma är ungfär tretudensjuhundrafemtionio atm. Bästa med vintern är att det blir så mysigt hemma, tända ljus, små ljusslingor, gott te och att inte svettas på natten!

Årets bilder

Jag försöker att inte tänka på alla saker som försvunnit från min telefon. Som tur var förde jag över alla mina videos och bilder för någon vecka sen så det mesta har jag sparat. Det är bara allt det här med appar och sånt, vill ha i min ordning måste ladda ner allt som jag hade innan osv. Men jag är i alla fall glad över att ha en telefon som fungerar och räcker till mina vardagliga behov.

Just nu sitter jag och myser i Pauls stora tröja här framför datorn, jag håller på att fixa med bilderna som vi tog igår på hela familjen.. katastrof.. på de bästa bilderna är det fortfarande 4 personer som blundar. Man måste ju bara älska det. I övrigt var det nog den mysigaste lilla jul någonsin. Eller ja, lugnaste. Vi åt middag, öppnade några klappar, lekte med barnen, badade badtunna i 39 graders värme (hallelulja). Jag och Paul åkte hem ganska sent.. minns att jag kollade på klockan när jag låg i sängen 00.40 någonting stod den på.

Här var vi för ett år sen.. Med bara Mila, i år kom Devin och nästa år utökas bilden ännu mer med lilla Leah. Tror det kommer rulla på så i några år framöver!