//


Tbt från i somras när håret var på g. Vi hörs imorgon, nu ska jag bädda ner mig i våran härliga säng och catcha up med min älskade som jag knappt hunnit prata med idag. Imorgon blir det sovmorgon till halv åtta, jobb 9-18, sen cirkelfys 18.40 i en timme. Puss natti!

Slutet av september

Lite snabb uppdatering innan jag totaldäckar. Gick upp tidigt imorse för att hinna med en frukostdejt med min one and only, innan han skjutsade mig en bit på vägen till jobbet. Jobba jobba jobba 9-18, yoga 18.30-19.25, hem och äta middag och kolla ett avsnitt GoT. Nu sängen. Som jag har längtat tillbaka till hela dagen. Imorgon efter jobbet (6-15) kommer Nicki och gänget hit på middag.. Funderar fortfarande på vad jag ska laga, får bli nått enkelt. 19.15-20.40 är det yoga enery med min vapendragare som ÄNTLIGEN är tillbaka i Tyresö. Ha en trevlig kväll allihopa, puss och kram. 

Vecka 40

Hej peeeeeps.

Gårdagen. Vi börjar där. Jag lyckades efter 30 minuters supermetod (ett rör krossade c-vitamin brustabletter blandat med en halv flaska fructis balsam) få bort all den blå färgen. Men tyvärr avfärgades allt. Så nu är jag vanligt blond - alltså varm och inte kall så det blir till att beställa hem lite mer Miss Magic (DEN JAG BRUKAR ANVÄNDA DEN HÄR GÅNGEN) och tona om allt. Jag är bara glad att jag ser vettig ut.

Det gick som smort hemma hos familjen Binet, på grund av bristande språkkunskaper i franska så blev det en massa lyssnande för min del, men det är heeeelt okej. Franska, vilket språk. Och dessutom att få höra sin snyggaste man kvittra på ett annat språk är ju magiskt. Oh la la (franska dialekt). Hehe. Det var fantastiskt mysigt och jag längtar till tusen tills vi ska till Paris om ungefär en månad. Mihihih.

Idag har det varit jobb och sen yoga energy. Det var lite lugnare idag än dom tidigare passen, för det var en ny tjej som jag inte haft tidigare. Var lite mer som softa yogan och det gillas INTE. Imorgon blir det ändå ett pass med Ida (som jag har saknat dig). Resten av veckan bjuder på lite mer jobb, häng med ältafamiljen, 30-års fekkke, ännu mer träning och kanske en till dejt med Pauls stora familj. Nu ska jag och Paul försöka få igång ett avsnitt av Game of Thrones och äta hämtmat från Lilla Italien (Stammis 1 och 2). PUSS OCH KRAM