Yesterday


Hej gänget! Sitter i bilen och väntar på Paul, han är inne och handlar till kvällens middag. En kollega kommer över och vi ska laga hemgjorda hamburgare (igen?!). Så jäkla goooott! Igår slapp jag middag och fick världens finaste rosor av världens finaste pojkvän. Tryckte för övrigt i mig halva brieosten..

2016.04.25

Godkväll allihopa! Gud, det känns som att jag inte har gjort ett enda skit idag.. Förutom varit hos läkarna. Har haft brutalt ont även fast jag tagit ipren, hoppas att det går bättre imorgon när det är dags för jobb. När Paul kom hem från jobbet kollade vi på första avsnittet av GoT säsong 6. Jisses. Vet inte riktigt hur jag känner, först och främst kändes det som att avsnittet var 20 minuter och inte 47 som det var, jag vill ju inte spoila någonting men ååååh vad jag längtar till nästa avsnitt.. känns så konstigt att behöva vänta en hel vecka innan man får njuta av 47 minuter till.. buhu.

Snart kommer Paul hem och då ska vi göra storkok. Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare (på kycklingfärs) och så ska vi slänga ihop massvis med matlådor så vi har till jobbet. Det bästa som finns är fan att ha matlåda. I fredags hade jag den där brutala ångesten - vad ska jag äta till lunch? Ni som jobbar eller har jobbat i en matbutik vet hur det är. Life struggles på hög nivå.