On the move

HEJ!!!! Har precis kommit ur duschen och slängt mig på våra madrasser.. På golvet. Våran säng saknar en herrejösses-skit-skruv-mojäng-lock-sak så vi får inte ihop den.. Hela historian? 


Vi startar från i onsdags, efter att ha haft ett tugnt pass på coopen (med ryggen) så var det bara åka hem och försöka packa lite innan Denise kom över för att få lite fransar, två timmar senare kom Camilla över (bästa tiden i månaden<3) för en påfyllning, innan det klämmer vi alltid in tedrickande, godisätande och tjejsnack deluxxxx. När Camilla åkt hem bestämde jag mig för något som i stort sett aldrig gör.. Ta ledigt från jobbet för att vila. Vila ryggen. 

På torsdagen började flytten! Tack pappa, Gunnar och Queno för hjälpen. Höll på från 9 till sena kvällen. Kom i säng vid tolv skulle jag nog tro. På madrassen.. På marken..

På fredagen hade vi sedan någon vecka tillbaka tagit ledigt båda två för att kunna fixa och greja i lägenheten. Startade med att åka och testa ut en ny säng som vi senare beställde (kontinentalsäng från furniturebox). Efter det till mio för att låna tygprov (soffan) så vi kunde bestämma färg på Bauhaus. Som väntat körde vi på samma som vi hade i gamla lägenheten Stål och Klippa kan man lite på! Förbi donken innan det var dags att tejpa och börja måla. Vid fem var första strykningen klar (hela hallen och delar av vardagsrummet). Tog bilen och gasade iväg mot Ikea för att köpa skrivbord till min nagelhörna samt massa gardinstänger. Kom inte hem förens vid åtta då det var köer och vi dessutom svängde förbi Nicki för att få lite mat (<3). Hem och måla andra strykningen och sen däcka i sängen alldeles för sent igen.

Igår var det jobb 7-16 och sen hem och pyssla igen. Städa plocka lyfta fixa. Somna för sent (börjar bli standard..). Idag jobb 6-17, ett låååångt pass innan det var dags att åka hem och måla några väggar som behövde en tredje strykning, ringa bredbandsbolaget och ta en franskund. Puuuuh. Jobbig vecka.. Och nästa blir inte heller helt enkel.. Kan dela med mig av en planering imorgon. Nu SOVA. 

Skriv inläggstext 

Break

Sitter just nu på min lilla rast. Häller i mig celsius för nu börjar man känna sig lite trött och ha hemlängtan, bara lite mer än en tredjedel kvar av mitt 12-timmarspass! Woop woop. Hoppas att energinivån och ryggen håller sig uppe! Imorgon sovmorgon och packning med mitt hjärta. Hoppas ni har en fin helg, puuuuss.

//

Hej kids. Pre-ryggskott. Ligger på soffan efter en seg dag på jobbet, fick lov att sätta mig i kassan i FEM timmar efter lunchen. Idag var det nära, minsta lilla rörelse skulle kunna lösa ett skott. Tur att man är rutinerad så man känner igen känslan. 


Men i alla fall. Igår var det jobb 6-12, kund nummer ett 13-15 sen kund nummer två 17-20. Sen fortsatte jag med att äntligen göra klart mina färgpaletter till 22 och då blev det middag. Man blir rätt mör. Så förlåt till alla som vill umgås.. Sover fortfarande mindre än minst. Tänker på flytten varje kväll och då blir det svårt att somna. Imorgon jobbar jag 9-21 så då blir det KANSKE lite packande på kvällen men tror att vi kommer satsa på att få ner en hel del på söndag då jag börjar 16. Tur att vi har 15 dagar på oss, hade varit skönt att få allting flyttat på torsdag men tveksamt om vi kommer fixa det.. Vi har inte ens frågat om någon vill hjälpa till.. Finns det någon som känner sig manad att hjälp? Hehe, vi startar typ 13.00 på torsdag! Kom och lek!