Dress up

Söndag. Det betyder att det är prick två veckor kvar i Sverige. Vaknade imorse, precis som igår, vid tio med en irriterad och ond hals. Igår hade jag hosta på hela förmiddagen men det försvann. Igår kröp vi ner i sängen vid strax efter nio när vi kom hem från våffelmiddag hos ältafamiljen. Paul däckade direkt men för mig tog det lite längre tid pga halsen.

Idag har jag pimplat te och börjat (sakta men säkert) testa och välja ut kläderna jag ska ha med mig på resan. Tänkte att jag skulle börja med det i tid för om man packar i sista sekunden så är det lätt att man slänger ner en massa extra "bara för att". Nu är allt genomtänkt. Jag räknar med att ha 15 färdiga basplagg/outfits (klänningar, byxdresser och shorts), sen några olika toppar så man kan mix lite. Sist hade jag 20 outfits men jisses vad tråkiga kläder.. usch usch usch. Men nu är jag SÅÅÅ TAGGAD. Im gonna look good 4 my man ♥

Btw, försökte just hitta någon bild på mig från förra resan.. alltså.. det finns typ inga. Jag är sååå bra på att ta bilder på andra och på omgivningar men när det kommer till att bli fotat.. Ja, först och främst har jag inte rest med någon som är intresserad av att fota så då blir det ju automatiskt att det inte blir några bilder. Ska nog tvinga Paul använda kameran. Seriöst. Man kommer ju inte bli snyggare med åren liksom och det är faktiskt lite tråkigt nu när man tittar på bilderna och det finns ju inget bevis på att jag var där hahaha. Men dom få få få bilderna som finns är helt hemska! Jag var verkligen inte i mitt esse.. hade ju gått upp i vikt och vägde just då 10 kg mer än vad min "normala" vikt är. Jag hade aldrig vägt så mycket, och nu kanske ni tänker "det är ju inte så mycket" men det var det för mig.