Sunday

Hej kids. Äntligen är den här veckan slut, ett steg närmare semestern och framtida utbildningar! WIHO. Slutade 14 idag och då var det bara raka vägen hem och somna på soffan.. i typ två timmar - inte bra! Men vad ska ma göra liksom. Paul har precis vaknat upp från sin tvåtimmare så snart blir det middag i form av matlåda från gårdagens underbara middag (lax, halloumi, mozzarella och sallad).

Igår efter jobbet stack jag till IKEA btw. Målet var att köpa nya lakan (check!) men jag passade även på att köpa tavelhyllorna och massa ramar till alla posters/bilder! Nu måste jag bara låna en slagborr så ska vi nog få upp det på väggen också. Självklart kunde jag ju inte gå tomhänt från blomavdelningen så tre små kaktusar och en liten grön växt fick följa med hem och joina min växtfamilj. Som bara växer. He he.

Im beeead

Hej kompisar! Försöker mig på det här med att blogga från mobilen, måste liksom lära mig det (asså wtf blogg.se? Varför göra saker och ting komplicerade). Tror jag har fått kläm på det i alla fall..

Ligger i sängen efter att ha käkat donken och varit å lämnat Paul i bagis, han ska ut och fira en av hans vänner som fyllt år. Buuuhuuuu! Sova ensam är riktigt minus.. Men ibland får man ta pucken. Imorgon börjar jag 05.30 så det blir uppstigning vid 04.30 någon gång. Sovmorgon deluuuuuxxx. Jobbar sju dagar i rad nu (sex to go), det är en aning drygt men sånt är livet! På tal om livet, ni vet ju att jag ska gå fransförlängningsutbildningen (längsta ordet ever) men fick inte en plats förens i december. BUT. Dom har klämt in en extra kurs redan i september som jag fick plats i! Wiho! Så om ungefär en månad börjar nya livet och jag LÄNGTAR som ett as. Längtar efter att få lämna Coop bakom mig (iaf en aning). Har haft en tuff dag på jobbet och då vill man bara vara klaaaar. Asså ni förstår inte vilken lättnad jag känner över framtiden, lättnaden av att veta vad jag vill hålla på med - kanske inte hela livet, men just nu! Ååååh kan tiden gå liiiite fortare tack?