//

Tröttmössan nummer ett! I fredags blev det sent i säng, det tar lite tid att göra sina egna naglar kan jag säga er.. Testade med chrome och holoeffekt! Så snyggt båda två (kanske inte att ha samtidigt som jag har.. Men jag måste ju prova allt!).

Uppstigning vid nio igår för att göra fransar på Nicki, vi körde mellan 11-13 sen drog vi in till jobbet, det var kris så båda fick börja två timmar tidigare. Jobba jobba jobba. Idag var det också uppstigning vid nio för att duscha och fräscha till mig innan vårat födelsedagskalas. Ska dra mig mot Nicki typ kvart i elva, det vart lite miss i kommunikationen.. Hade mer än gärna sovit en timme till! Har varit såååå trött den här veckan..

November

Hej vänner. Efter att ha levt i ett jäkla vakuum i två veckor så känner jag mig idag helt doooone and done. Att sälja lägenheten blev en hemsk upplevelse och jag har haft sån stress, oro, irritation och allt. Blä. Om vi visste att det skulle gå så dåligt hade vi inte tackat ja till tillträdet den 15e dec. Marknaden hade nog sett bättre ut i början av nästa år. Två veckor efter den fullsmockade visningen i våran nya lägenhet då DOG marknaden. Vi har haft en del en spekulanter men alla har varit sjukt konstiga.. Vi fick ett bud (100k under utgångspriset) i tisdags men så väntade vi på att en tjej skulle återkomma med bud och igår kväll så tackade hon nej. Vi har även haft ett par på en extravisning som ÄLSKADE den men sen när det väl kom till kritan så var den för dyr (avgiften). Jag blir vara så frustrerad. När man går in på hemnet så står det ju faktiskt vilken avgift lägenheten har så HUR kan det komma som en chock sen?

Nej fy. Besviken som tusan. Fick inte ens utgångspriset.. Och 300k mindre än vad mäklaren värderade den till. Men nu är det över. Vi skrev kontrakt idag och jag är glad att vi kan börja leva. Inte putsa och städa varje dag för att vara beredda på extravisningar. Koppla in tvn och datan, låta fransbänken vara framme, sitta i soffan och luta sig mot kuddarna!

Annars då? Jobbat som ett as. Hade dock en helt ledig dag i onsdags! Det firades med nya ögonbryn (3D), kul upplevelse och jisses vad fina dom blev!! Längtar tills dom läkt klart. På eftermiddagen var det extravisning och bio som gällde. Vårat förhållande har fått ta lite stryk nu under den här månaden. Båda är helt slut. Så det kändes skönt att vi kunde komma iväg och göra någonting tillsammans. Min karl och jag.

Nej nu måste jag sova! Uppstigning 09.30 imorgon - då är det franstime och sen jobb 16-21! Godnatt peeps!

Morning

Alltså! Det var sååååå svårt att gå upp idag. Tänkte kliva upp vid kvart i nio men snoozade på som en galning till halv tio. Värk i hela kroppen och huvudvärk deluxXxx. Efter en huvudvärkstablett, nutellatortilla och lite beundrande av mina fina geléer känns det bättre. Är dock inte så taggad på att jobba - hade gärna legat här hela dagen lång och bara chilla. MEN. Det ger mig inte 100% ob direkt.. Om några minuter sticker jag till bussen. Vi hörs <3