Renovering av badrum i tankarna

Hello peeps. Regn ute idag.. vaknade imorse av åskan (eller pauls alarm.. lite oklart där). Somnade sent igår eftersom tankarna om renovering snurrar runt i huvudet.. jag ÄLSKAR när man hittar på grejer i hemmet. Igår åkte jag och två av alla hundra systrar till IKEA för att kolla på diverse grejer. Tittade, kände och klämde. När vi var klara fortsatte jag och Denise härja omkring vid kungens kurva. Köpte allt möjligt nödvändigt hem hit, mest massa småfix som jag och Paul måste ta tag i. Avslutade på Elgiganten där jag beställde våran nya tvättmaskin som levereras imorgon! Ska bli så kul att fixa i vårat mest opersonliga rum.. Ska bara se till att få allting klart ganska omgående annars kommer det inte bli klart. Har dessutom måttbeställt speglar till ett skåp som inte finns på marknaden som vi måste fräscha upp. SÅÅÅ kul.

Företagande

Idag börjar förresten alla mina kurser! Jag har börjat läsa lite komvux, företagsekonomi och redovisning står på schemat fram till i december. Jag gör det mest för att lära mig mer om allt mer företagande, få mer kött på benen inför framtiden. Att plugga vidare på universitet är nog verkligen inte min grej så det är liksom inte förberedande för nått sånt. Paul däremot satsar lite hårdare på att jobba upp betyg för att kunna plugga längre fram.

Men men. Nu sitter jag och väntar på att Paul ska komma hem så vi äntligen kan kolla på GoT. Eller ja, om vi hinner. Camilla kommer hit idag på middag, mys och fransar! Har sett fram emot det heeeela dagen. Hon får mig ALLTID på bra humör och hon snor aldrig min energi. Jag är så glad över att jag har henne i mitt liv (och hennes finaste familj), ibland vet jag inte vad jag skulle ta mig till utan en vän som henne ♥

En annan helg i Augusti

Okej, vi försöker igen. Jag hade en trevlig helg allihopa!

I fredags drog jag tidigt in till stan för en överraskningslunch för Madde som fyllde 32 ganska nyligen. Mötte upp några gamla kollegor från Hötorget och Centralen innan vi drog till Mr French vid gamla stan. Maten var sådär men sällskapet var lätt i världsklass! ♥ Efter lunchen så avvek de som skulle jobba kväll och vi andra fortsatte till Brunogallerian vid slussen där vi tog en drink (ehh.. coca cola). Vid 18 lämnade jag gänget för att möta upp Paul i gullmars och sen åka till Olearys i Tele2. Där mötte vi upp hans familj för bowling och en grymt god vegomiddag! Vi kom inte hem allt för sent men Paul skulle upp tidigt för jobb på lördagen så vi avslutade där.

I lördags dumpade Nicki och Freddie lilla Mila här för en övernattning delux. Vi handlade, lekte med my little pony och bakade morotskaka inför kvällens middag hos faster och kusinerna. Drog dit till 18, där bjöds det på kräftor, god middag och ännu goare sällskap. Mila hade såååå kul, hon bara älskar kusinerna. Vid elva åkte vi hem, jag nattade Mila som somnade på mindre än två minuter. Pussa Paul godnatt på soffan och sen åkte jag till Tumba för att skjutsa hem Nicki och Freddie från kräftskiva. Somnade vid två.

Igår mådde jag som en överkörd grävling. Ungefär. Usch. Mila var dock en ängel som lät mig ligga och vila på soffan medan hon kollade på film, hon gick till och med och hämtade papper när jag behövde snyta mig. Bästa. Nicki kom och hämtade henne vid elva och när jag vinkat av dom däckade jag på soffan och sov fram till klockan tre. Paul kom inte hem förens på kvällen vid åtta. Kom hem, åt och sen åka och träna. Känner mig typ helt desperat efter lite kvalitets tid med min älskade..