Ett avslut och en start

Tjena kids. Det känns som att det har hänt så mycket de senaste dagarna. Jag kan börja med torsdagen. Efterlängtade torsdagen. Hängde med hötorgsbruttorna från 15 till kvällen. Först uteservering med drinkar och cola (för min del) och sen vidare till Blekholmsterrassen för middag, känns så bra när vi ses, tråkigt nog så sker det inte tillräckligt ofta.. kanske tre gånger om året om vi har tur! Haha.. alltid är det något..

Fredagen började minst sagt tråkigt. Fick ett samtal av Nicki med dåliga nyheter. Vera. Gammelfammo Vera har somnat in. Vart ska man börja liksom. Hur ska man förstå? Är nog fortfarande lite i chock, känns som att hon skulle leva föralltid. Men det gör hon i och för sig. I oss. I barnen som är döpta efter henne. Hon har det bra nu, äntligen tillsammans med sin älskade efter så många år isär. Yngve och Vera ♥

På lördagsmorgon föddes en ny Vera. Lilo Vera Sofi. När ett ljus slocknar - tänds ett annat. Kim fick sitt första barn och jag fick mitt femte syskonbarn. Så fin och älskad!