När man äntligen får lugn

Hej bloggen! God Jul i efterskott! Idag är första dagen med lugn och ro. Har inte ens kunnat andas den senaste veckan.. det var väldigt mkt jobb men även häng med familjen. I lördags började allt med jobb och sen den obligatoriska hamburgerkvällen med familjen och Carina hemma hos Ältafamiljen. Det vart galet mycket julklappar och ståhej. Kom hem lagom sent och däckade. Julafton var det tidig uppstigning för att åka förbi Ältafamiljen igen för frukost med barnen och Freddie, hängde där i en timme innan det var dags för jobb. Jobba jobba jobba. Sen hem till Pauls föräldrar för middag och julklappsöppning.

Vid strax efter nio åkte vi mot Tyresö. Lämnade bilen och sprang upp till Fammo och Faffa för att ge blomma och choklad. Fick en brutal chock när klockan visade sig vara elva. Hem och däcka igen. 

I måndags var det återigen jobb och mera jobb. Men lyckades iaf ta en nap som var helt GUDOMLIG. Så det var helt klart dagens höjdpunkt (lol i know). Igår var det samma visa. Jobb och sen kunder. Lite extra najs var det att vi åt hamburgare till middag OCH att jag somnade på soffan! 

(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null)
(null)


Dough

Alltså you guys vet att jag är smal.. eller ja, liten. Men fyfan vad otränad jag är. Allting som var liksom fast förut, nu gungar det. Önskar sååååå mkt att jag vara kunde träna loss ordentligt. Ni med friska kroppar - SHAME ON YOU om ni inte tränar och tar hand om vad gud gav er. Spelar ingen roll om man är stor eller lite, fuck ursäkter. Som Nike säger.. just do it. Önskar sååååå mycket att jag kunde köra så hårt att min träningsvärk dödar mig. 

Story of my life att blogga om ryggen men varje gång jag är iväg och tränar så får jag mental breakdown minst en gång under passets gång. Känner att livet är orättvist. Måste alltid tänka att det blir bättre för det kommer hända i framtiden. Jag ska bli kvitt skiten. 

Har jobbat på här hemma idag, försöker mitt bästa att bemästra lashlift men det är svårt att se ett fantastisk resultat eftersom jag är van vid att se syntetfransar, fylliga och långa. Nu är det naturliga fransar jag fixar med.. oh well. Imorgon fick jag en avbokning så först kör jag Coop 6-15 sen gym och efter det kunder mellan 17.30-20.3. Ska bli så SJUKT najs att jobba på coopen, längtar! Haha ändå har jag bara varit borta två dagar men det känns som en evighet. Nu blir det olja in hårtopparna och sen sova. Godnatt bloggen.

(null)

Looking like one buck

INTE a millions dollars här inte. Ser ut som sju svåra år deluuuux. Mina ögon är sprängda och röda från att jag fick nya fina fransar i söndags.. och påsarna under ögonen är då fan inte Chanel. Det är mer som ikeapåsar.. dom blåa. 

Startade dagen med kiropraktorn där jag fick lite knäck och sen akupunktur. Sjukt obehagligt. Vet inte om det gav någon vidare effekt men han ville inte sticka för mycket eftersom han skulle resa bort och inte kunna göra uppföljning nästa vecka. Men om två veckor ska jag dit igen och fixa. Det första han sa till mig var - du ser så frisk ut! Visst gör jag det. Så vidrigt att min insida inte passar. Cystor och diskbråck klär inte mig. Inte heller steloperation. But thats life.

Snart kommer min fjärde och sista kund för dagen, det blir en lashlift. Rookie-Linn på g.

(null)