Samla kraft

Alltså.. februari har gått sååååå snabbt! Jisses. Man märker verkligen av att månaden saknar några dagar.. snart är det mars och då är det bara en och en halv månad kvar till fili! Wiho! Men innan dess jobba jobba joooobbbaaaaa. Och MASSA födelsedagar. Nästa vecka jobbar jag varje dag (förutom lördag) heltid på Coop och sen en eller två kunder på kvällarna. På fredag missar jag lillkusinens födelsedagskalas för en efterlängtad middag med hötorgstjejerna som jag saknar BRUTALT (hej hej Jenny och Annnaaaa). Vi ses för sällan. 


På lördag blir det födelsedagskalas för lilla Leah och för Pauline. Ska bli kul! Lördagskväll kommer spenderas framför Sherlock Holmes med min älskade. Vi får för lite kvalitetstid just nu. Våran 'egentid' tillsammans är typ när vi powernapar och när vi åker bilen till och från jobbet.. haha patetiskt! Men nu har vi börjat kolla på SH så vi (läs: jag) MÅSTE ta det lugnt på kvällen. På söndag blir det ett kort pass på coopen och sen hem till Tottcam och tjejerna.. och Robin. Hehe. Mina favoriter. Längtar redan till helgen!! Kommer samla mycket energi och krafter från alla nära och kära. Nu ska jag försöka sova, Paul ligger bredvid och kollar fotboll. Puss och kram!

Bilder från gårdagens Mellofest här hemma! Mysigaste mysiga!

Sugerrush no more

Nämnde jag förresten att det är slut på socker? Okej. Det är dag nummer två idag och jag känner knappt något sug alls trots att jag bakar bullar hela dagarn... Dags att komma ifrån mina fruktansvärda sockervanor.. har ätit SKIT varje dag, bulle till frukost, godis lagom till lunch, socker socker socker middag. Katastrof!!! Vitt bröd i mängder. Pasta i mängder. Nu blir det liksom ändring på det, Paul är självklart med på noterna och det blir såååå mycket enklare när man är två. Det är inte diet direkt utan det handlar mest om att tänka mer på vad vi äter och dra ner på onödiga kolhydrater. Jag känner mig konstant svullen om magen och det är fan inte najs när jag måste ha min ryggskena på jobbet. Kan ju knappt böja mig ner utan att det känns som att ögonen ska ploppa ut.. hahah. Märker redan (dag 2 utan crap) hur magen känns bättre. Nu längtar jag efter att köra lite Cellreset som kommer med en detox (NICKIIIII).

Vi kommer självklart ha "cheatday" (hatar det ordet men alla tycks förstå vad det innebär), en dag i veckan. Och nu faller den dagen, helt naturligt, på lördagar under melodifestivalen! Wiiiii! På lördag kommer Pamsan och gänget hit och vi ska bjuda på tacos, någon smarrig efterrätt och snarrrrr. Längtar!

 

Vad hände med februari?

Hej kissar. Jag har haft en sån fullspäckad vecka hittills (haha jag vet att det är tisdag). Igår jobbade jag på coopen för att sen köra ett nytt set och en påfyllning. Kommer ALLTID för sent i säng.. Tror att jag kan chilla efter sista besöket men det går ju liksom inte. Idag har jag också jobbat 6-15, två påfyllningar tätt inpå varandra och efter det middag med Paul. Har dessutom tagit en dusch och äntligen pillat ihop ett långt mejl till min mäklare angående deklarationen och vinstskatt.. Blir tokig på skiten! Gah! Har i alla fall lyckats räkna ihop alla förbättringar som vi ska göra avdrag för och kom upp i en nätt summa på runt 60k som jag har pysslat för i lägenheten. Måla, fasta garderober, renovering av köket osv.

Annars då? Den här veckan bjuder på massvis med jobb, både i hem nummer 1 och hem nummer 2 (coop). Kommer vara FULLT ÖS fram till april, eller ja, fram tills det är dags för Filippinerna. Robin sticker dit nästa vecka och stannar en månad, han ska värma upp stranden till oss. Mihi. Därav allt jobb förresten, någon måste hoppa in på hans tider. Nu snackar vi 5 lediga dagar på sex veckor. Tack gode gud att jag tagit ledigt under alla mellolördagar. Sen varva allt det här med fransar fransar fransar. Got to make them money. Mellan vaven ska jag även försöka ta i kragen och träna 2-3 gånger i veckan, antingen hemma eller på gym (pass såklart). Nu har jag startat med mina rehabiliteringsövningar för att bygga upp ryggen sakta men säkert trots smärtan. Jag kan inte gå och vänta på att bli av med smärtan längre, det håller inte. Lugn och fin träning. Kanske borde simma lite..