Going 2 Spain!

Tjena allihopa! Sitter framför tvn och har precis sågat ner mina naglar, livet började bli lite för komplicerat med den längden jag hade så nu har jag korta. Eller korta och korta. Korta för mig men för andra är dom nog fortfarande väldigt långa.. hehe.

Jag är mitt uppe i en kris igen, it never gets old liksom.. jag kan verkligen inte hjälpa det! Tror jag strävar för mycket istället för att njuta av det jag har just nu, just idag. Gah. Panik. Börjar bli gammal och jag har fortfarande inte flyttat utomlands. Måste nog börja bearbeta Paul mer.. Okej det här inlägget blev uruselt. Vi försöker på nytt..

Hej allihopa!! Gokväll. Sitter framför tvn och suktar framför nått matprogram på TLC. EFTERSOM JAG OCH MALIN BOKAT EN WEEKENDRESA till Nerja (5 mil från Malaga) så går man på svältdiet.. hahah efter en månad av godis, fika bröd (tonvis) och övriga efterrätter så känner jag mig en aning ur form. Diggar inte det här med att inte känna sig fräsch. Inte riktigt känna sig som sig själv. Kan nog ha an hel del med att jag är blekare än någonsin också! Brukar ju alltid sola såhär på vintern men nu har jag låtit bli. Bättre för den fysiska hälsan, sämre för den psykiska! Hehe.

Vi kommer åka söndagen den 12e och sen åka hem onsdagen den 15e. Njuta av god mat och förhoppningsvis några fler plusgrader än vad Sveariket har att bjuda på just nu.

 

-

Hellooo. Idag har jag gjort vad så många snackar om hela tiden. Jag har legat i sängen HELA dagen, bortsett från lite tv-tittande med Paul och en lång dusch. Sen har jag liksom bara varit. Inga projekt. Nu sitter jag dock vid matbordet framför datorn, lyssnar på Ed, har precis slänga in lite mat i ugnen och nu tänkte jag kolla lite inredning. Saknar fortfarande sängbord och lite annat.

Igår betalade vi in depositionen för hotellet på Siquijor så nu är det spikat. Sååå himla skönt, kan inte vänta tills vi åker! Mihi, får dock lugna mig, tre månader kvar. TRE. Tre månader späckat med jobb, födeledagar och melodifestivalen!