Försöket att bli bättre

TJENAMORS. Först. Glad. Ska berätta i ett nytt inlägg, eller två. Men först. Ryggen. Jag blir fanimej tokig, har sen en vecka tillbaka börjat rehabilitera, köra yoga försiiiiiktiiiiigt, springa fööööööööörsiiiiktiiiiiigt (okej försöker jogga långsamt.. det går liksom för fort ibland..) och bara stretcha ut kroppen. Fråga om hjälp på jobbet istället för att ta i för kung och fosterland. Inte plocka dom tyngsta sakerna. Idag small det till igen som det inte har gjort på säkert ett år. BLÄÄÄÄ. Limpa hem, lägga sig på sängen och ta en powernap. Sen stretcha och rehabiliteringsövningar. Försiktigt.

Det första jag tänker på när min rygg har fuckat upp är godis. Socker. Choklad. Chips. Tröstäta.. Förut när Paul var ledig och jag jobbade kunde jag komma hemma och säga att jag ätit massa skräp och då var första frågan - har du ont i ryggen idag? Ja. Tröstätarn delux. MEN inte idag. Ville köpa med mig en chokladkaka hem men gick förbi, nu är den tanken borta och jag fortsätter på mitt godisfria liv. Haha. Jag vann! Hoppas bara på att ryggen skärper sig. Jag har gjort övningarna trots smärta och stretchade som sagt lääänge. Nu känns det lite bättre.

DET ÄR SÅ SKÖNT ATT KOMMA UT. Springa i skogen, jag kör alltid runt i skogskyrkogården. Mysigt. Lugnt. Ibland vill man inte ens lyssna på musik utan bara ha lugn och ro. Och det får man där. Kosten går förvånadsvärt bra. Har gått loss på vegetariskt sen i tisdags och jag känner mig så mycket bättre. Som att jag kanske gör lite nytta här i världen.